Ring oss gärna: 08-410 388 60 LinkedIn
Meny


För en av våra kunders räkning söker vi en CFO som kan börja relativt omgående och kan ta ett uppdrag på ca 6 månader. Kunden är belägen i sydvästra Skåne och består av en bolagsstruktur med ett antal internationella bolag med verksamhet dels i Sverige och utomlands.

Beskrivning av tjänsten
Du kommer att ingå i ledningsgruppen och rapportera till koncernens VD. Du säkerställer att bolagens ekonomi sköts på ett tillförlitligt sätt dels internt med rapportering till olika stakeholders men samtidigt mot externa parter så som myndigheter. Du kommer att leda en organisation som består av ca 10 personer och som befinner sig på olika platser i Sverige och Europa.

Vem är du?
Du måste ha erfarenhet av en liknande tjänst och har ett stort intresse av IT, är en god ledare och kommunikatör. Du är van av att arbeta i en internationell miljö och arbeta mot och nå fram till många olika stakeholders internt. Du har erfarenhet från något av de stora affärs-/ekonomisystemen och du har ett intresse av processer och flöden både gällande ekonomi och IT.

Intresserad?
Är du den vi söker, anmäl dig enligt nedan!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Patrik Lilja 0709-810048. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Sök jobbet

Meny