Ring oss gärna: 08-410 388 60 LinkedIn
Meny


Är du en IT-inriktad controller i början av din karriär? Då har vi en unik möjlighet för dig på ett spännande företag. Cloetta är inne i en tillväxtfas och är nu i behov av en Junior Controller med BI-inriktning till det skandinaviska huvudkontoret i Malmö.

Om uppdragsgivaren
Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, Karamellkungen, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal.
I Sverige har Cloetta ca 650 medarbetare som arbetar på vårt skandinaviska huvudkontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen och i våra fabriker i Ljungsbro och i Helsingborg.

Beskrivning av tjänsten
I rollen som Junior Controller BI kommer du huvudsakligen att arbeta med underhåll av QlikView och planeringsverktyget Mercur, vilket du gör i nära samarbete med controllers och andra delar av företaget. I övrigt kommer du att stödja ledning och business controllers med att ta fram rapporter och analyser etc.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Underhålla och utveckla QlikView och Mercur
Utbilda internt i QlikView och Mercur
Producera rapporteringspaket
Koordinera budget och forecastprocess utifrån ett systemperspektiv
Ta fram analyser och rapporter till CFO och ledning
Stödja business controllerfunktionen med vissa arbetsuppgifter
Delta i projekt inom ekonomifunktionen

Vem är du?
Vi söker dig som troligen är civilekonom och eventuellt har någon arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter. Du har ett stort generellt systemintresse och du har avancerade kunskaper i Excel. Som person är du en serviceinriktad, ansvarstagande och noggrann med en analytisk förmåga. Du är lösningsorienterad och drivs av att förändra och förbättra och givetvis en pedagogisk ådra som gör det lätt för dig att kommunicera över gränserna och skapa dig en god förståelse för verksamheten. Vidare är du nyfiken och vetgirig där du drivs av att lära dig nya saker och du har ett stort engagemang i det du gör. Du behärskar ett skandinaviskt språk samt engelska, såväl i tal- som i skrift.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Cloetta med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Patrik Lilja. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Invici AB är en del i företagsgruppen Key People Group.
Meny