Ring oss gärna: 08-410 388 60
Meny


Är du driven och lösningsorienterad?
Är du analytisk och gillar utvecklingsarbete?
Lockas du av en expansiv verksamhet?

Då kan du vara den koncerncontroller som Infrea söker!

Om uppdragsgivaren
Infreas affärsstrategi är att förvärva och utveckla bolag med en tydlig affär inom Infrastruktur. Dotterbolagen erbjuder produkter, tjänster och service inom infrastruktur och samhällsbyggnad. Verksamheterna bedrivs inom affärsområdena Mark & Anläggning och Vatten & Avlopp. Koncernen är i uppbyggnad och omsättning nådde år 2020 dryga 900 msek och ser vidare en stark tillväxt under år 2021.
Infrea är en noterad aktie på Nasdaq med ticker INFREA.

Beskrivning av tjänsten
Infreas huvudkontor ligger i centrala Stockholm i moderna lokaler. Där sitter idag bolagets VD, CFO, koncernredovisningschef och förvärvsansvarig. Du rapporterar till CFO.

Exempel på arbetsuppgifter i rollen som koncerncontroller:
* Internkontroll – rapportering och uppföljning, rollen är central i gruppens arbete inom IK
* Likviditet – prognoser, planering och cash pool med bankkontakter
* Uppföljning, analys och dialog av dotterbolagens bokslut
* Utveckling och underhåll av Excelbaserade rapporter
* Stöd till koncernledning och dotterbolagen (bolagsformalia mm)
* Diverse projekt och ad-hoc uppgifter

Vem är du?
Vi söker dig som har 3-5 års erfarenhet från liknande roll, gärna med bakgrund från revision möjligen kombinerat med erfarenheter som controller. Vidare har du akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande. Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift. Du är en mycket van användare av Excel och har en god systemkunskap. Det är meriterande om du har erfarenhet från redovisningsmetoder som succesiv vinstavräkning.

Som person är du analytisk, driven och lösningsorienterad. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs med många kontaktytor. Du är engagerad och motiveras av att bygga strukturer och utveckla både dig själv och verksamheten. Du har en förmåga att se till helheten genom att planera och prioritera. Du är intresserad av och trivs med en expansiv verksamhet där det finns behov av förbättringar och effektivisering.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Infrea med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Magnus Nilsson, 0733-84 20 22. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny