Ring oss gärna: 08-410 388 60
Meny


– Skulle du trivas i en entreprenörsdriven organisation i ett framgångsrikt bolag inom bostadsutveckling?

– Trivs du med att få vara delaktig och att kunna påverka din roll?

– Gillar du koncernredovisning och har gedigen erfarenhet av konsolidering samt skatte- och momsfrågor.

Då kan detta vara rollen som koncernredovisningsansvarig för dig!

Om uppdragsgivaren
Index Invest grundades 1998 i Stockholm och har sedan dess genomfört projekt med sammanlagt drygt 6000 nyproducerade bostäder. Index Invest arbetar under varumärket Index Residence. Index Invest är idag en oberoende investerargrupp med en affärsstrategi som har ett tydligt fokus på fastighets- och bostadsutveckling i Sverige. Genom systerkoncernen Index Investment Group arbetar man i Nordamerika med såväl bostadsfastigheter som kommersiella fastigheter.

Beskrivning av tjänsten
Ansvarsområden som koncernredovisningsansvarig:
– Ansvarig för koncernredovisning, konsolidering och rapportering kvartalsvis (i samarbete med CFO)
– Säkerställa leverans i enlighet med tidplan till kvartalsrapporter
– Kommunicera med dotterbolagen och analysera deras rapportering
– Skattedeklarationer, ansvarig att skatte- och momskonton avstämda samt upprättande av deklarationer
– Månatlig uppdatering av Loan Statement
– Stöd och support i generella redovisningsfrågor på ekonomiavdelningen
– Instruera och stödja koncernens bolag i redovisnings- och rapporteringsfrågor
– Momsfrågor
– Årsredovisningar
– Systemansvar Cognos
– Driva och ansvara för effektiviserings- och förbättringsprojekt
– Samarbete med CFO i redovisnings- och rapporteringsfrågor

Du rapporterar till CFO och sitter på huvudkontoret centralt i Stockholm. Tjänstens omfattning kan möjliggöras till 80% om det är önskvärt.

Vem är du?
Du har högskoleutbildning eller motsvarande. Du har minst 7 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete samt koncernredovisning inklusive erfarenhet av IFRS samt av en internationell koncernredovisningsstruktur. Det är meriterande med erfarenhet av fastighets- eller bygg/entreprenadbranschen. Erfarenhet av Cognos är meriterande. Vi ser att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Detta är en nyckelroll i bolaget och som koncernredovisningsansvarig får du stor möjlighet att få vara delaktig, därför värdesätter vi din nyfikenhet och att du har ett stort engagemang samt ett verksamhetsintresse. Som person är du noggrann, prestigelös och trivs du med självständigt arbete.

Intresserad?
I denna rekryteringsprocess samarbetar Index Invest International med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Nadja Linder, tel nr 0707-96 95 97. Ansök snarast då intervjuer kommer att ske löpande. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt CV och ansökningsbrev. I ansökningsbrevet beskriver du varför du söker tjänsten och vad du tror att du kan bidra med. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår Bakgrundskontroll av slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny