Meny


Har du en bred erfarenhet av kvalificerad redovisning?
Trivs du med att leda och stötta dina kollegor?
Söker du ett internationellt företag med utvecklingsmöjligheter?
Då kan du vara den Teamleader/redovisningsekonom vi söker!

Om uppdragsgivaren
CFO Jakob Gundesen: ”Tycker du om konstant att utvecklas och hitta nya och smartare sätt att jobba på, så är TPs finance team rätt ställe för dig”.
Teleperformance Nordic är en av Nordens största kundtjänstleverantörer med över 2 500 anställda i kontaktcenter i Norden (Sverige, Danmark, Norge och Finland). Våra tjänster är skräddarsydda efter individuella krav och behov och inkluderar omnikanal kundservice (inklusive sociala medier) och Customer Relationship Management (CRM), kundförvärv, backoffice-behandling, inkasso, flerspråkiga tjänster och teknisk support.

Vad får dig att trivas hos uppdragsgivaren
Teleperformance erbjuder dig en ansvarsfull tjänst i en organisation där du ges möjlighet att utvecklas.

Beskrivning av tjänsten
Du får ett helhetsansvar för det svenska bolagets redovisning och du har stöd av en ekonomiassistent på deltid.
Teleperformance Nordic ansvarar för de skandinaviska ländernas redovisning och på avdelningen finns sju medarbetare med olika ansvarsområden. Du har inte det direkta personalansvaret men som Teamledare fungerar du som stöd och handledare till de övriga avseende redovisningsfrågor.
Du bidrar med erfarenhet genom att skapa en hög kvalitet på redovisningen och du leder det löpande arbetet med utveckling av befintliga system. Detta gäller ekonomisystem, fakturerings-och rapporteringssystem.
Du kommer ha ett nära samarbete med Financial controllers i samband med rapporteringen.
Du rapporterar till företagets CFO.

Exempel på ansvarsområden:
Löpande redovisning
Månad- och årsbokslut
Avstämningar
Periodisering
Momsredovisning
Anläggningstillgångar
Diverse ad hoc-uppgifter

Erfarenhet och profil
Du är civilekonom eller motsvarande och du har arbetat med redovisning 6 – 8 år. Det är en fördel om du under en period arbetat på ett större internationellt bolag.
Du behärskar engelska och svenska väl i både tal och skrift.
Du är van vid olika affärssystem samt Excel och BI-verktyg.

Personliga egenskaper
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
För att trivas och lyckas i rollen är du driven, prestigelös och kommunikativ. Du vill bidra med din erfarenhet till andra och du har en utpräglad samarbetsförmåga.
Andra egenskaper är att du har en positiv inställning och är lösningsfokuserad. Du trivs med att arbeta med högt som lågt. Vidare är du strukturerad och du kan prioritera.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Teleperformance med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anders Zetterlund, tel 0768-72 10 28. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny