Ring oss gärna: 08-410 388 60 LinkedIn
Meny


Är du driven och lösningsorienterad?
Är du analytisk och gillar förändringsarbete?
Lockas du av en internationell verksamhet?

Då kan du vara den Nordic Revenue Controller som BearingPoint söker!

Om uppdragsgivaren
BearingPoint är en ledande partnerägd IT- och Managementkonsultfirma med mer än 10 000 konsulter i sitt globala konsultnätverk. Vi hjälper kunder inom alla branscher, och i mer än 75 länder, att identifiera och förverkliga sina strategier. Vi kombinerar branschspecifik, funktionell och teknisk kompetens och erfarenheter med relevanta verktyg för att skräddarsy affärslösningar till varje kunds specifika utmaning.

Beskrivning av tjänsten
Ekonomifunktionen, som idag består av fem personer i Stockholm och Malmö, ansvarar för Norden (Sverige, Finland och Norge) som region, samt för respektive land.

Du rapporterar till nordisk CFO som sitter i Stockholm, där även tjänsten är placerad. Resor till Malmö kan förekomma i varierande grad, då en del av ekonomiavdelningen är placerad där. Enstaka resor inom Norden eller till Tyskland, där huvudkontoret är beläget, kan förekomma.

Exempel på arbetsuppgifter i rollen som Nordic Revenue Controller:
* intäktsanalyser
* kontraktshantering
* komplex projektredovisning
* säkerställa korrekt intäktsredovisning
* delaktighet i bokslut
* kontakter med partners och managers kring uppdragen
* hålla utbildningar i kontraktshantering
* viss arbetsledning för två kollegor i Malmö

Vem är du?
Vi söker dig som har 3-5 års erfarenhet från liknande roll, gärna med bakgrund från revision kombinerat med erfarenheter som controller. Vidare har du akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande. Erfarenhet av projektredovisning är ett krav för rollen. Du är en van excelanvändare och har en mycket god systemkunskap (BearingPoint använder SAP).

Du har en god kommunikativ förmåga och trivs med många kontaktytor. Du behärskar engelska flytande i tal och skrift och det är meriterande med erfarenhet från arbete med de nordiska länderna.

Som person är du analytisk, driven och lösningsorienterad. Du har ett noggrant, metodiskt och analytiskt arbetssätt med en förmåga att se till helheten och prioritera. Vidare är du intresserad av förändringsarbete för förbättring och effektivisering.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar BearingPoint med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Magnus Nilsson. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Invici AB är en del i företagsgruppen Key People Group.
Meny