Ring oss gärna: 08-410 388 60
Meny


Vill du ta ett nästa steg in i en övergripande roll som CFO / ekonomichef?
Är du prestigelös och villig att växla mellan operativt och strategiskt arbete?
Söker du en verksamhetsnära roll i en internationell koncern där du arbetar som Business Partner till VD?

Då kan du vara den CFO vi söker till Berner!

Om uppdragsgivaren
Berner är en del av tyska Berner Group. Man har under 60 år försett fordons- och byggbranschen i 25 länder med förbrukningsprodukter, fästelement, handverktyg, el- och luftmaskiner samt kemiprodukter. Koncernen omsätter ca 10 mdkr och har ca 8 600 anställda. I Skandinavien är man ca 300 medarbetare med en omsättning på ca 630 milj. Läs gärna mer på www.berner.se.

Beskrivning av tjänsten
Som CFO / ekonomichef rapporterar du till företagets VD. Du sitter med i både den svenska och nordiska ledningsgruppen samt företräder och representerar regionen i specifika frågor och områden inom koncernen. Du har personalansvar för 4 personer (IT, ekonomi samt nordisk sales controller). Ekonomicheferna i Danmark och Norge rapporterar i streckad linje till dig.

Exempel på ansvarsområden:
– Bokslut och analys
– Rapportering
– Budget, forecast och strategiska planer
– Harmonisering och utveckling av processer
– Kontaktperson gentemot ägarna i Tyskland
– IT, fleet, fastigheter samt kontakt med myndigheter och övriga legala områden/intressenter
– Business Partner till VD och verksamheten

Vem är du?
Du är Civilekonom med flera års erfarenhet av redovisning och Business Control. Du har kanske arbetat som Ekonomichef / CFO eller så är det ett nästa steg i din karriär. Svenska och engelska behärskar du flytande i både tal och skrift.

Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen som CFO på Berner är det viktigt att du trivs i en självständig roll, du är prestigelös och trivs med att växla mellan operativt redovisningsarbete och strategiska verksamhetsnära frågeställningar. Det är en fördel om du är van vid en internationell verksamhet där du förstår vikten av kvalitet och deadlines men även kan hantera krav och direktiv från det större sammanhanget och att applicera till den nordiska verksamheten. Du är kommunikativ och nätverkande och har en lösningsorienterad inställning.

Intresserad?
I denna rekryteringsprocess samarbetar Berner med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Nadja Linder, tel nr 0707-96 95 97. Ansök snarast då intervjuer kommer att ske löpande. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt CV och ansökningsbrev. I ansökningsbrevet beskriver du varför du söker tjänsten och vad du tror att du kan bidra med. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår Bakgrundskontroll av slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny