Ring oss gärna: 08-410 388 60 LinkedIn
Meny


Är du en erfaren och kunnig Redovisningsekonom?
Trivs du i företag som är i ett expansivt skede?
Är du ansvarsfull och noggrann?
Då kan du vara den Redovisningsansvarig vi söker!

GK Rör AB erbjuder dig att vara med på en resa i ett väl etablerat bolag med fokus på expansion. Du kommer ges goda möjligheter att vidareutveckla vår redovisningsfunktion och får en viktig position på ekonomiavdelningen inom GK Rör.
Företaget har kollektivavtal och bland annat friskvårdsbidrag och arbetstidsförkortning.

Beskrivning av tjänsten
Som Redovisningsansvarig kommer du ingå i ekonomiavdelningen som består av fem personer och du rapporter till bolagets Ekonomichef.
Tjänsten är placerad i Uppsala.

Rollen som Redovisningsansvarig innebär att du kommer att arbeta med uppföljning och analys av hela bolaget med fokus på bokslutsprocesserna, systemmässig kontroll av redovisningen och säkra upp att företaget följer god redovisningssed samt enligt GK Gruppens policy. Du kommer att utföra dina arbetsuppgifter i nära samverkan med kollegorna på ekonomiavdelningen och företagets verksamheter.

Exempel på ansvarsområden:
– Ansvara för upprättandet av månads-, kvartals, och årsbokslut
– Upprätta årsredovisning och inkomstdeklarationer
– Likviditetsplanering
– Uppföljning och analys av utfall
– Medverkan i budget-och prognosarbete
– Stötta företagets avdelningar med redovisningsfrågor
– Upprätta redovisning av moms och arbetsgivaravgifter
– Delta i interna projekt med syfte att förbättra och dokumentera arbetssätt och processer
– Rapportera ekonomiska avvikelser och föreslå förändringsaktiviteter

Vem är du?
Vi söker dig som har en relevant erfarenhet inom redovisning och rapportering.
Du har högskoleutbildning som Civilekonom eller motsvarande.
Vi ser gärna att du tidigare arbetat inom entreprenadbranschen eller i liknande verksamhet med projektredovisning.
Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen behöver du bland annat vara:
– Driven
– Kommunikativ
– Lösningsorienterad
– Självständig
– Flexibel
– En lagspelare med god samarbetsförmåga

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar GK Rör AB med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anders Zetterlund, 0768-72 10 28. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Om GK Rör AB
GK Rör AB utför alla typer av rörinstallationer, såväl nyproduktion som ombyggnader och service. Verksamheten expanderar kraftigt och utgår idag från fyra distrikt; Öst, Stockholm, Nord och Syd. Verksamheten i Stockholm har tillkommit genom ett förvärv i månadsskiftet augusti/september och drivs genom tre helägda dotterbolag. GK Rör omsätter idag därmed ca 500 Mkr per år, har ca 300 anställda och står inför att ta nästa steg i en planerad expansion.

GK Rör AB är en del av Gunnar Karlsen Sverige AB. Gunnar Karlsen erbjuder rådgivning och tjänster inom tekniska installationer för alla typer av byggnader, under hela deras livslängd. Våra lösningar baseras på ledande teknologi, ingående produktkännedom samt flera årtionden av erfarenhet inom installation och service. Vi vill med vår expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader. GK Sverige ägs av Gunnar Karlsen AS med säte i Oslo, Norge. GK-koncernen har drygt 3 000 medarbetare och en omsättning på över 6 miljarder.

VlLJA – vår värdegrund
En stark företagskultur handlar om värderingar och attityder, hur vi uppträder och agerar internt och externt. Att arbeta på en arbetsplats med en god företagskultur och sunda värderingar skapar stolthet och tillhörighet och är direkt avgörande för vår framtid. Här på Gunnar Karlsen har vi arbetat fram en värdegrund som vi kallar VILJA. VILJA är vår spelplan och det är den som ska guida oss alla i det dagliga arbetet så att vi trivs.

Värdeskapande. Innovativ. Långsiktig. Juste. Affärsmässig.

Sök jobbet

Invici AB är en del i företagsgruppen Key People Group.
Meny