Ring oss gärna: 08-410 388 60
Meny


– Är du en trygg och kommunikativ person?
– Har du en bred kompetens som redovisningsansvarig?
– Trivs du med att jobba nära verksamheten?

Då kan du vara den redovisningsansvarige vi söker till GS1 Sweden AB!

Om uppdragsgivaren
GS1 Sweden är en världsomspännande organisation som arbetar med standardisering relaterad till distributionskedjor och erbjuder ett gemensamt, globalt affärsspråk. GS1:s standarder säkerställer effektiva varu- och informationsflöden över hela världen – 6 miljarder transaktioner dagligen. I Sverige är vår vision att vara en vital affärskoppling i våra kunders digitala affärssystem och vi är stolta över att ha en nyckelroll i att utveckla affären hos våra kunder genom våra digitala lösningar.

GS1 Sweden sitter centralt placerade nära Stockholms Centralstation i ljusa och trevliga lokaler. Vi kan erbjuda dig både en varm och personlig arbetsmiljö med engagerade och trevliga kollegor och ett attraktivt förmånspaket. Vår vision är att tillsammans med våra medarbetare skapa en rolig och utvecklande arbetsplats.

Beskrivning av tjänsten
Du kommer att rapportera till företagets CFO och arbeta nära business controller och övriga ekonomiavdelningen. Tjänsten är på heltid.

Exempel på arbetsuppgifter:
– Löpande redovisning och avstämningar
– Månads- och årsbokslut
– Moms- och uppbördsredovisning
– Årsredovisning (behöver ej kunna fullt ut, finns utrymme att lära sig)
– Fortsätta utveckla rutiner och processer inom bolaget

Vem är du?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med ekonomisk inriktning. Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet av praktiskt arbete som redovisningsansvarig. Du lockas av att utvecklas vidare och använda din erfarenhet. Erfarenhet från redovisningsbyrå kan vara en bra bakgrund.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Du har en god IT-vana och är en van användare av Officepaketet. GS1 arbetar med Hogia som affärssystem.

Du är en trygg, kommunikativ och social person. Du är förändringsbenägen och trivs i en roll och verksamhet där det händer mycket. Du har en känsla för detaljer men är även bra på helhetssynen. Du är dessutom noggrann och strukturerad.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar GS1 Sweden med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Magnus Nilsson. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny