Meny


– Vill du arbeta i en miljö där det är händelserikt och mycket spännande saker på gång?
– Har du erfarenhet av att arbeta som redovisningsansvarig eller senior redovisningsekonom och redo att ta nästa steg i din karriär?
– Trivs du i entreprenörsdrivande företag med stark teamkänsla?
– Är du prestigelös, ansvarsfull och proaktiv?

Då kan rollen som redovisningsansvarig för Key People Group vara rätt för dig!

Ekonomichef Carina Olsson: ”På Key People Group blir du en del av en välskött och framåtlutande koncern som ligger i framkant inom digitalisering. Som redovisningsansvarig arbetar du affärsnära i en koncern med 8 företag där du får en central roll i ekonomiavdelningens utveckling”.

Om uppdragsgivaren
Key People Group är moderbolag i en koncern bestående av 8 st HR-företag: Ada Digital, Invici, Mesh, Signpost, Tengai, TNG, To Find Out och Trobar.

Vår idé är att etablera och utveckla företag med en tydlig specialisering inom olika HR-områden. Företagen ska verka självständigt, under olika varumärken och med hög specialisering för att skapa maximal kundnytta.

Företagens olika erbjudanden ska vara kompletterande och tillsammans skapa ett komplett tjänsteerbjudande inom HR-området för våra kunder.

Bolagen ska kännetecknas av kundfokus, tillväxt och av en ambition att bli ledande inom sina respektive områden.

Beskrivning av tjänsten
Som redovisningsansvarig på Key People Group erbjuds du en verksamhetsnära roll med stort ansvar. Du ingår i en ekonomiavdelning på tre personer och du rapporterar till koncernens ekonomichef.
Tjänsten ger dig möjlighet till ett utvecklande och varierande arbete. Du involveras i alla delar av redovisningsprocessen för koncernens 8 företag och du arbetar nära koncernens ekonomichef.
Du driver arbetet framåt genom att vidareutveckla befintliga processer och driva olika förbättringsprojekt.
Kontoret är på Kungsgatan vid Hötorget i centrala Stockholm.
Du erbjuds möjlighet till distansarbete 2-3 dagar per vecka.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
– Ansvarig för bokslutsprocessen
– Rapportering, analys och uppföljning
– Koncernmellanhavanden månadsvis
– Moms och skatt
– Löpande redovisning
– Ansvarig för diverse projekt och ad hoc-uppgifter

Vem är du?
Vi söker dig som är civilekonom eller har motsvarande högskoleutbildning med inriktning mot företagsekonomi och redovisning eller har förvärvat motsvarande likvärdig kompetens genom arbetslivserfarenhet. Du har arbetat självständigt med redovisning enligt K3-regelverket, rapportering och analys.

Du har en god IT-mognad och har erfarenhet av att skapa effektiva arbetsprocesser. Dina Excel-kunskaper är mycket goda och du har ett generellt systemintresse.

Du är en teamspelare som bidrar till ett bra samarbete på avdelningen.

Meriterande om du har erfarenhet från entreprenörsdriven verksamhet.

Meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet Xledger.

För att lyckas i den här tjänsten tror vi att du är en prestigelös person. Du uppskattar att ha en bra grundstruktur som du arbetar efter, samtidigt som du hanterar ad-hoc uppgifter på ett smidigt och snabbt sätt. Vi tror att du är en proaktiv och driven person som tar sig an nya arbetsuppgifter.

Intresserad?
I denna rekryteringsprocess samarbetar Key People Group med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, David Andersson, tel nr 072-853 09 96. Ansök snarast då intervjuer kommer att ske löpande. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt CV och en text om varför du söker rollen. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny