Ring oss gärna: 08-410 388 60
Meny


– Är du en prestigelös person med bred kompetens inom redovisning?
– Skulle du trivas att arbeta i ett noterat företag inom läkemedelsbranschen?
– Är du van att arbeta i en självständig roll?

Då kan du vara den redovisningsansvarige som Medivir AB söker!

Om uppdragsgivaren
Medivir utvecklar innovativa läkemedel med fokus på cancersjukdomar där de medicinska behoven är stora. Företaget satsar på indikationsområden där tillgängliga behandlingsmetoder är begränsade eller saknas och det finns stora möjligheter att erbjuda betydande förbättringar till patienterna. Samarbeten och partnerskap är en viktig del av Medivirs affärsmodell och läkemedelsutvecklingen såväl som kommersialiseringen bedrivs antingen i egen regi eller i partnerskap. Medivirs aktie (ticker: MVIR) är noterad på Nasdaq Stockholms lista för små bolag (Small Cap). Läs gärna mer på www.medivir.com.

Beskrivning av tjänsten
Tjänsten är placerad på företagets kontor i Huddinge. Du rapporterar till CFO och det är totalt 14 anställda på företaget.

Exempel på arbetsuppgifter:
– Löpande redovisning
– Månadsbokslut och rapportering
– Kund- och leverantörsreskontra
– Avskrivningar och periodiseringar
– Utbetalningar/utlägg
– Uppföljning utfall/budget
– Supportera CFO
– Delaktig i utvecklingsarbetet av rutiner och ekonomisystem

Vem är du?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med ekonomisk inriktning. Vi tror att du har minst 2-4 års erfarenhet av praktiskt arbete med redovisning. En passande bakgrund kan vara några år som redovisningsansvarig inom en mindre verksamhet.

Du är en prestigelös, trygg och flexibel person. Du är kommunikativ, noggrann och strukturerad. Är du en dessutom en person med ett eget driv och ansvarskänsla, så är detta en tjänst för dig.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Du har en god IT-vana och är en van användare av Officepaketet.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Medivir med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Magnus Nilsson. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny