Ring oss gärna: 08-410 388 60 LinkedIn
Meny


– Är du en trygg och kommunikativ person?
– Har du en bred kompetens som redovisningsansvarig?
– Trivs du med att jobba nära verksamheten?

Då kan du vara den redovisningsansvarige som Nordier Property Advisors söker!

Om uppdragsgivaren
Nordier är ett expansivt, partnerägt konsultbolag som sedan starten 2008 har vuxit till dagens 29 medarbetare med kontor i Stockholm och Malmö. Nordiers verksamhet omfattar tre olika affärsområden på den svenska fastighetsmarknaden: Transaktion, Värdering samt Uthyrning & Utveckling. Bolaget erbjuder kvalificerad rådgivning och deal-making för såväl fastighetsägare och investerare som entreprenörer.

Beskrivning av tjänsten
Tjänsten som redovisningsansvarig är placerad på företagets moderna kontor vid Norrmalmstorg i centrala Stockholm. Du kommer att rapportera till företagets VD. Tjänsten är på heltid.

Exempel på arbetsuppgifter:
– Löpande redovisning
– Månadsavstämningar och kvartalsbokslut
– Kundfakturering och leverantörsreskontra
– Likviditetsuppföljning
– Moms- och uppbördsredovisning
– Förbereda styrelsematerial och delta i partnermöten
– Årsredovisningar och inkomstdeklarationer
– Fortsätta utveckla rutiner och processer inom bolaget

Löner och reseräkningar hanteras av en extern part.

Nordier erbjuder generösa friskvårdsbidrag och möjligheter till träning.

Vem är du?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med ekonomisk inriktning. Vi tror att du har lång erfarenhet av praktiskt arbete med redovisning. Du lockas av att använda din erfarenhet på ett expansivt företag med korta beslutsvägar.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Du har en god IT-vana och är en van användare av Officepaketet. Nordier arbetar med 3L som affärssystem och scanningsystemet Palette. Enklare konsolidering görs i excel.

Du är en trygg, kommunikativ och social person. Du är förändringsbenägen och trivs i en roll och verksamhet där det händer mycket. Du är prestigelös och positiv samtidigt som du har integritet och kan stå emot i vissa frågor. Du är dessutom noggrann och strukturerad.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Nordier Property Advisors med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Magnus Nilsson. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Sök jobbet

Meny