Ring oss gärna: 08-410 388 60
Meny


Har du bred erfarenhet inom redovisning?
Söker du en ansvarsfull roll i ett marknadsledande bolag?
Har du god samarbetsförmåga och är du prestigelös?
Då kan du passa för tjänsten som Redovisningsansvarig på Norvida AB

Om uppdragsgivaren
Norvida grundades 1991 och är idag den ledande köttimportören till den nordiska marknaden. Bolaget har verksamheter i Sverige, Finland, Norge och Brasilien och omsätter är ca 800 MSEK. Försäljningen sker under egna varumärken och kunderna är till största delen stora och välkända företag som t.ex. ICA, Coop och Axfood inom segmenten storhushåll, detaljhandel och industri. För konsumenten är Norvida kanske mest kända för varumärket Naturkött®, med nötkött från Sydamerika och lamm från Nya Zeeland. Norvida har sedan starten drivits av övertygelsen att vägen till framgång är att producera och marknadsföra kött som håller för granskning utifrån den nordiska konsumentens krav på god djuromsorg, hög produktionsetik och ansvar mot miljön. Bolaget har sitt huvudkontor i Sickla köpkvarter och har totalt drygt 30 anställda. Sedan 2012 ägs en majoritet av bolaget av ledningen.

Beskrivning av tjänsten
Som Redovisningsansvarig på Norvida får du en verksamhetsnära roll med helhetsansvar för bolagets redovisning. Du kommer arbetsleda två personer som arbetar med order, lager, kund- och leverantörsreskontra
Du ingår i ekonomiavdelningen som består av fyra personer och du rapporterar till Norvidas CFO.

Exempel på ansvarsområden för både den svenska och finska verksamheten:
– Löpande redovisning
– Period-och årsbokslut
– Diverse rapportering externt och internt
– Delaktig i valutahantering
– Lönehantering för tjänstemän
– Diverse projekt inom ekonomifunktionen

Norvida har brutet räkenskapsår (juli till juni). Tjänsten är på heltid och placerad i moderna lokaler i Sickla/Nacka.
Bolaget präglas av frihet under ansvar och det råder en trivsam stämning på kontoret.

Vem är du?
Du har en ekonomiutbildning samt gedigen erfarenhet av redovisning, moms/skatt, självständigt bokslutsarbete samt lönehantering.
Erfarenhet från handels- / importbolag med stor transaktionsvolym, lagerredovisning och inköp i utländsk valuta är en fördel.
Du är en van systemanvändare med goda kunskaper i Office-paketet, främst Excel. Du har också jobbat i olika ekonomi- och lönesystem.
Norvida använder Jeeves för bokföring och Kontek för lön så erfarenhet från dessa program är en fördel
Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på engelska.

Stor vikt kommer läggas på dina personliga egenskaper.
För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara noggrann, prestigelös och flexibel. Du har en väl utvecklad samarbetsförmåga och är van att arbeta självständigt.
Vidare är du proaktiv och kan göra rimlighetsbedömningar och du trivs i roller där du får stort ansvar.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Norvida med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anders Zetterlund, 0768-72 10 28. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny