Ring oss gärna: 08-410 388 60 LinkedIn
Meny


Har du en bred erfarenhet inom redovisning?
Är du noggrann, ansvarsfull och prestigelös?
Söker du en tjänst på ett bolag med höga ambitioner?
Då kan denna tjänst som Redovisningsansvarig passa dig!

Om uppdragsgivaren
Q-linea AB är ett diagnostikföretag inriktat på att utveckla och leverera lösningar för att vårdgivare ska kunna diagnostisera och behandla infektionssjukdom på kortast möjliga tid. Vår huvudprodukt ASTar är ett system för att snabbt och automatiskt bestämma vilket antibiotikum som är verksamt för behandling av infektions-sjukdomar. Bolaget grundades 2008 runt teknik som utvecklats av forskare från Rudbecklaboratoriet vid Uppsala universitet, tillsammans med bland annat Olink Bioscience AB och Uppsala universitets holdingbolag UUAB.

Beskrivning av tjänsten
Vi söker en ambitiös redovisningsansvarig till Q-linea AB (publ), ett snabbväxande diagnostikföretag noterat på Nasdaq Mid Cap. Som redovisningsansvarig leder du arbetet inom redovisning, såväl rutiner som system och samordnar processer. Du rapporterar till bolagets CFO och rollen är placerad i Q-lineas lokaler i Uppsala Science Park. Q-linea är ett företag som präglas av en kreativ miljö, entreprenörsanda och högt tempo.

Ansvarsområde som redovisningsansvarig:

– Leda det dagliga arbetet på ekonomiavdelningen
– Ansvar för månads-, kvartals- och årsbokslut för bolaget
– Upprättande av legala rapporter, skattefrågor och deklarationer
– Kontaktperson mot revisorer, bank och myndigheter avseende legala och redovisningsmässiga frågor
– Säkerställa korrekt redovisning enligt IFRS

På Q-linea kommer du jobba tätt tillsammans med målinriktade kollegor och det råder en trivsam stämning på kontoret. Utvecklingsmöjligheter kommer finnas i takt med att bolaget växer.
Attityden på bolaget är att ingenting är omöjligt.

Vem är du?
Vi söker dig som är civilekonom, gärna med bakgrund från revisionsbyrå samt några års erfarenhet av arbete i en liknande position i ett företag. Då bolaget står inför en kommersialisering är det önskvärt att du har jobbat i en internationell miljö, gärna i ett noterat bolag. Du har hög kompetens inom IFRS och kan hantera hela processen från bokslut till finansiell rapportering.
Goda kunskaper i Excel är ett krav och det är starkt meriterande om du har erfarenhet från olika affärssystem. Har du dessutom varit med vid byte av affärssystem är det ett plus.
Du behärskar både engelska och svenska flytande i tal såväl som skrift.

Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.
För att vara framgångsrik i denna roll behöver du vara noggrann, ansvarstagande, självgående och van att jobba i ett tight team. Det är viktigt att du har ambition och framåtanda där du eftersträvar en hög standard på ditt arbete samt att du är serviceinriktad. Du trivs i en miljö med högt tempo och i en verksamhet som växer snabbt. Vidare har du en naturlig förmåga att snabbt skapa ett kontaktnät som passar rollen.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Q-linea AB med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anders Zetterlund, 0768-72 10 28. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Invici AB är en del i företagsgruppen Key People Group.
Meny