Ring oss gärna: 08-410 388 60 LinkedIn
Meny


Vill du arbeta med redovisning i en analytisk och verksamhetsnära roll?
Är du proaktiv, nyfiken och kommunikativ?
Är du ansvarstagande och stabil som person?

Då kan du vara den redovisningsekonom som Unibail-Rodamco söker till sin redovisningsgrupp.

Om uppdragsgivaren
Unibail-Rodamco är det ledande europeiska kommersiella fastighetsbolaget med en portfölj värderad till 43.1 miljarder Euro. Gruppen har en klart fokus på högkvalitativa kommersiella fastigheter med tyngdpunkt på köpcentrum. Unibail-Rodamco investerar och utvecklar aktivt sina tillgångar på attraktiva lägen över hela Europa. Gruppen är verksam i 11 länder i Europa och har ca 2000 anställda.

Unibail-Rodamco Nordic äger och driver de främsta köpcentrumanläggningar i Norden, bland dem finns fyra i Stockholmsområdet, en i Danmark och en i Finland. De största anläggningarna är Täby Centrum, Nacka Forum, Solna Centrum, Jumbo i Helsingfors samt Fisketorvet i Köpenhamn. I november 2015 öppnade Unibail-Rodamco Skandinaviens största köpcentrum, Mall of Scandinavia, ett helt nytt köpcentrum i anslutning till den Nationalarenan i Solna.

Beskrivning av tjänsten
Som redovisningsansvarig är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
– Löpande bokföring och avstämningar för ett antal bolag
– Kvartals- och årsbokslut, inkl att säkerställa att resultatet ger en rättvisande bild av verksamheten
– Momsredovisning
– Upprätta årsredovisning
– Proaktivt arbeta för att redovisningen stödjer och följer verksamheten
– Kontakt med personalen på centrumen
– Bidra till processutveckling, driva projekt samt att utveckla användandet av affärssystemet

Du ingår i en redovisningsgrupp på 4 personer och rapporterar till den Nordiska Redovisningschefen. Bolaget sitter i moderna lokaler centralt i Stockholm. Unibail-Rodamco är ett framgångsrikt bolag som för rätt person erbjuder goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer att ingå i ett team där man självständigt tar ansvar men där man arbetar gemensamt för att stötta varandra och för att hålla deadlines.

Vem är du?
Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot redovisning samt minst 3-5 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Du är van vid att arbeta i Excel och kunskaper i SAP är meriterande. Vi ser att du har redovisningserfarenhet från ett större, gärna internationellt, bolag. Du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift.

För att passa som redovisningsansvarig på Unibail-Rodamco ser vi dig som är drivande och trivs med att ta eget ansvar. Samtidigt är du en teamplayer och förstår vikten av att dela med dig och att hjälpas åt inom gruppen. Du har en analytisk förmåga och ett intresse av verksamhetens koppling till redovisningen. Då du kommer att ha mycket kontakt ut i verksamheten är det viktigt att du har en god kommunikationsförmåga. Vidare är du givetvis strukturerad och noggrann.

Intresserad?
I denna rekryteringsprocess samarbetar Unibail-Rodamco med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Nadja Linder, tel nr 0707-96 95 97. Ansök snarast då intervjuer kommer att ske löpande. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt CV och en text om varför du söker rollen. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår Bakgrundskontroll av slutkandidat.

Kategorier: Ekonomi – Inköp

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny