Meny


– Är du en prestigelös person med bred kompetens inom redovisning?
– Skulle du trivas att arbeta i ett noterat företag i en meningsfull och spännande bransch?
– Är du van att arbeta i en självständig roll?

Då kan du vara den redovisningschef som Immunicum AB söker!

Om uppdragsgivaren
Immunicum AB är ett svenskt-nederländskt börsnoterat biotekniskt forskningsföretag med forskningslaboratorium i Leiden i Nederländerna. Immunicum använder sin ledande expertis inom allogen dendritcellsbiologi för att bemöta två stora utmaningar inom dagens cancerterapi: tumöråterfall och svårbehandlade solida tumörer. Immunicum har 9 anställda i Sverige varav 4 anställda på kontoret intill Kungsträdgården i centrala Stockholm. I Nederländerna arbetar 25 personer. Aktien handlas på Nasdaq Stockholm Main Market.

Vad får dig att trivas hos uppdragsgivaren
Du erbjuds ett ansvarsfullt arbete i ett noterat bolag som verkar inom cancerforskningen. Du får en stor flexibilitet i att arbeta hemifrån.

Beskrivning av tjänsten
Redovisningen är idag outsourcad men ansvaret för redovisningen kommer återgå i egen regi. Redovisningschef rapporterar till CFO. Du ansvarar för att Immunicum följer god redovisningssed och bolagets interna regelverk. Du säkerställer att redovisningen håller hög kvalitet i alla delar, samt utvecklar och implementerar interna rutiner och processer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

– Månadsbokslut och rapportering
– Konsolidering för 2 bolag
– Upprättande av årsredovisningar
– Löpande redovisning
– Kund- och leverantörsreskontra
– Avskrivningar och periodiseringar
– Upprättande av moms- och skattedeklarationer
– Kontakt med revisorer och myndigheter

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad civilekonom. Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet av praktiskt arbete med redovisning. En passande bakgrund kan vara några år som redovisningsansvarig inom en mindre verksamhet.

Du är en prestigelös, självgående och trygg person. Du är kommunikativ, noggrann och strukturerad. Är du en dessutom en person med ett eget driv och ansvarskänsla, så är detta en tjänst för dig.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Du har en god IT-vana och är en van användare av Officepaketet.

Du lockas av att arbeta i ett börsnoterat företag.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Immunicum med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig David Andersson eller Nadja Linder. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev där du motiverar varför du söker rollen.

Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny