Ring oss gärna: 08-410 388 60
Meny


– Lockas du av att arbeta i ett snabbväxande internationellt bolag?
– Är du kommunikativ och har goda ledaregenskaper?
– Har du en gedigen erfarenhet av redovisning?

Då kan du vara den redovisningschef som Incell International söker.

Om uppdragsgivaren
Incell International är ett snabbväxande bolag som grundades 2015. Vi utvecklar, tillverkar och säljer smarta litium-jon batterilösningar. Dessa används som back-up för dagens och morgondagens mobilnät. Trots att bolaget är ungt så har vi en gedigen erfarenhet av såväl R & D och internationell affärsutveckling i en snabbväxande miljö. Vår resa mot att bli världsledande leverantör av litium-jon batterilösningar har gjorts möjligt av vårt team av dedikerade medarbetare och närvarande ägare. Vårt huvudkontor ligger i Kista och vi har en produktionsanläggning i Mexiko samt ett säljkontor i USA och ett i Indonesien.

Beskrivning av tjänsten
Som redovisningschef på Incell kommer du att ansvara för koncernredovisning och även operativt för redovisning i Sverige. Du kommer att leda ett litet redovisningsteam och arbeta aktivt med att effektivisera redovisnings- och rapporteringsprocesserna. Denna position är ny och du kommer att rapportera till CFO.

Exempel på arbetsuppgifter:
– Års-, kvartals- och månadsbokslut
– Konsolidering av koncernen
– Årsredovisningar
– Skattefrågor
– Ansvarig för ERP-systemet
– Utveckling av processer för redovisning och rapportering
– Transferpriser
– Cash management

Vem är du?
Du har flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning i internationella företag. För att lyckas i tjänsten bör du ha goda kunskaper inom svensk redovisnings- och skattelagstiftning. Erfarenhet av IFRS är meriterande. Det är meriterande att ha jobbat med att utveckla och genomföra processförändringar. Har du erfarenhet från ett tillverkande bolag så är det också meriterande. Du är civilekonom eller motsvarande. Du behärskar engelska väl i tal och skrift.

Du har goda ledaregenskaper och förmågan att ha blick både för gruppen och uppgiften. Du är flexibel, analytisk och strukturerad. Du är ambitiös, kommunikativ och lockas av att vara en del av ett snabbväxande internationellt bolag.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Incell International med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Katarina Alm. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny