Meny


Vill du arbeta på ett snabbt växande fastighetsbolag med börsplaner?
Lockas du av ett bolag som står för långsiktighet, entreprenörsanda och utveckling?
Trivs du att arbeta både operativt och strategiskt?

Då kan du vara den Redovisningschef som Intea Fastigheter söker!

Om uppdragsgivaren
Intea grundades 2015 och är inriktat på långsiktigt aktivt ägande av social infrastruktur. Fastighetsbeståndets värde uppgick per 31 december 2021 till 17,8 miljarder kronor med en uthyrningsbar area om 454 tkvm. Fastighetsbeståndet består av fastigheter och projekt med offentliga hyresgäster, såsom rättsväsende, högre utbildning och sjukvård. Läs mer på www.intea.se.

Vad får dig att trivas hos uppdragsgivaren
Intea erbjuder arbete i en kreativ miljö med engagerade medarbetare. Vi erbjuder en roll som ger möjligheter att bidra till bolagets framtida expansion med stora möjligheter för personlig utveckling. Hos Intea får du en självständig och utmanande roll i en inspirerande miljö där nytänkande och professionalitet står i fokus. Tjänsten är placerad på huvudkontoret som ligger högst upp i Hötorgsskrapan närmast Sergels torg i Stockholm.

Beskrivning av tjänsten
Som Redovisningschef på Intea leder och fördelar du arbetet på redovisningsavdelningen. I rollen innefattas personalansvar för 6-7 personer. Du leder teamet och stöttar medarbetarna och bidrar till deras utveckling.

Vi söker en Redovisningschef som har ett stort intresse för redovisning och som trivs med att jobba både operativt och strategiskt. Vi tror att du är en person som brinner för att leda andra och som värdesätter ett bra teamwork samt ett gott företagsklimat. I rollen som Redovisningschef kommer du att ha ett helhetsansvar för redovisningsfunktionen samt för bokslutsprocessen inklusive konsolidering. Du rapporterar till bolagets CFO.

Ansvarsområden:
Kvalitetssäkra redovisning för koncernen och säkerställa leverans av avstämda månads- och kvartalsbokslut enligt fastställd tidplan.

Delta i arbetet med framtagande av rapporter och analyser till styrelse, ledning och andra beslutsfattare

Ansvara för arbetsprocessen kring upprättande och rapportering av;
-årsredovisningar
-koncernredovisning
-inkomstdeklarationer och koncernens skatt
-projektredovisning
-fastighetsdeklarationer

Övergripande ansvar inom ekonomi för integration av genomförda förvärv och avyttringar

Driva utveckling, digitalisering och systematisering av ekonomirutiner och arbeta med koncernens internkontrollarbete

Ansvara för arbetsprocessen kring hyresreskontra och leverantörsreskontra

Hålla dig uppdaterad i K2 och K3, samt IFRS-regelverk och tillse att de efterlevs

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi samt erfarenhet från en roll som Redovisningschef med personalansvar eller liknande, gärna från en noterad miljö. Du har troligtvis en bakgrund från revision och besitter goda redovisningskunskaper och kunskaper inom koncernredovisning.
Som person är du driven, ansvarstagande och känner dig bekväm med tidvis högt tempo. Du är strukturerad, har en analytisk förmåga och lägger stor vikt i att hålla hög kvalitet i det du levererar. Du är tydlig i din kommunikation och har lätt för att skapa goda relationer. Vi tror att du gillar att leda och utveckla andra. Du tycker om att arbeta strategiskt och operativt med diverse förbättringsprojekt samt processutveckling inom redovisningsavdelningen. Har du tidigare arbetat inom fastighetsbranschen är det meriterande.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Intea med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Magnus Nilsson, 0733-84 20 22. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev där du motiverar varför du söker rollen.

Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny