Ring oss gärna: 08-410 388 60
Meny


Nu söker vi en Redovisningschef för anställning till Procurator i samband med uppbyggnad av deras ekonomiavdelning. Vi söker framför allt dig som har lång erfarenhet av redovisning och brinner för att såväl utveckla ditt team som att jobba operativt i din roll. Det här är en spännande chans för dig som vill vara med i en uppbyggnads- och utvecklingsfas!

Om uppdragsgivaren
Procurator är ett internationellt företag som förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från Worksafe och KBM samt andra ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Allt vi gör pekar på ett och samma mål oavsett var i företaget vi arbetar – mot en nöjd kund! Du är välkommen att jobba så du också. Till din hjälp förutom glada kollegor finns lång erfarenhet och gedigen kunskap som vi är noga med att du får ta del av direkt från start.

Beskrivning av tjänsten
Procurator ska bygga upp sin ekonomiavdelning i Malmö och behöver i samband med detta anställa en redovisningschef som känner sig trygg i sin redovisning och är uppdaterad på senaste lagar och regler inom framförallt K3, IFRS och skatt. Du kommer att vara delaktig i det dagliga arbetet inom redovisningssidan där du jobbar hands-on och ser till att du och ditt team levererar enligt plan med god kvalitet. Tillsammans med övriga ekonomiteamet är du med och bygger upp och utvecklar processer och rutiner där du i egenskap av ledare blir ett viktigt stöd till ditt team. Du rapporterar till Finance Manager och du har personalansvar för 3 personer inom redovisning. I det operativa arbetet ingår mycket kontakter såväl internt i organisationen som externt med till exempel bank och revisorer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
– Löpande redovisning
– Bokslutsarbete inkl. årsredovisning
– Likviditetsrapporter
– Redovisningsfrågor inom IFRS
– Koncernredovisning
– Analys och rapportering
– Skatt och transfer pricing
– Övrig support och projekt relaterade till ekonomifunktionen

Du erbjuds att följa med på en mycket spännande resa tillsammans med drivna och ambitiösa kollegor där det sällan är långt till skratt.

Vem är du?
Du har troligen en universitetsutbildning i ekonomi (inriktning mot redovisning) alternativt liknande utbildning eller kompetens via arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet av att jobba brett inom redovisning i liknande roller och har du en revisionsbakgrund är det starkt meriterande. Då Procurators grossistvecksamhet är global är engelska ett krav för att kunna kommunicera i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har jobbat med SAP sedan tidigare och är van användare av Excel. Har du jobbat med Bison och Pyramid och/eller har erfarenhet från lager- och/eller grossistverksamhet ses detta som meriterande för tjänsten. Du har kommit i kontakt med koncernkonsolidering så att du har en grundförståelse för detta och har du även jobbat med transfer pricing är det ett plus. Du trivs i rollen som ledare och har lätt för att få ett team med dig mot gemensamt mål där du är duktig på att bygga en stark Vi-känsla.

Då Procurator tillsätter flera tjänster inför uppstart av en ny ekonomiavdelning vill vi satsa på personer som har mycket god samarbets- och initiativförmåga och inte räds att ta tag i det som behöver göras. Du trivs med utmaningar och med att vara i en föränderlig miljö där du ser något positivt i att till viss del vara med och påverka rutiner och processer. Du är noggrann, har sinne för ordning och reda samt är van att jobba i ett högt tempo. Vidare vill vi att du har lätt för att ta kontakt med personer på olika nivåer och att du självständigt söker upp berörda personer.

Intresserad?
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jeanette Wahrenberg 070-7765091 eller Patrik Lilja 070-9810048. Välkommen med din ansökan snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 28 september. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.

Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny