Ring oss gärna: 08-410 388 60 LinkedIn
Meny


Som erfaren redovisningsekonom erbjuds du ett arbetsklimat som präglas av eget ansvar, engagemang och en positiv stämning!

Du rapporterar som redovisningsekonom direkt till Chef Verksamhetsstöd och tillhör en grupp på 11 personer. Kontoret är beläget på Södermalm, nära tunnelbana.

Om uppdragsgivaren
Innovativ teknik och komplexa kundkrav – så ser vår omvärld ut. VVS- och elteknik möts allt oftare i energieffektiva och hållbara installationer. Vårt arbete är att göra det enklare för branschens företag att följa den utvecklingen. För att stötta bransch och medlemsföretag i framtiden, och för att bli en ännu starkare röst i samhället, har Installatörsföretagen nyligen bildat Installatörsföretagen – tidigare Elektriska Installatörsorganisationen EIO och VVS Företagen. Tillsammans representerar Installatörsföretagen idag 3 500 medlemsföretag med cirka 40 000 anställda. Medlemsföretagens intressen tillvaratas bland annat genom medlemsservice, påverkansarbete, arbetsgivarstöd samt att vi tecknar kollektivavtal med respektive facklig motpart. Installatörsföretagen ingår i Svenskt Näringsliv. Läs gärna mer på installatorsforetagen.se

Beskrivning av tjänsten
Dina arbetsuppgifter som redovisningsekonom är:
– Ansvarig för löpande bokföring och bokslut av ett antal mindre bolag
– Ansvarig för hela flödet från kund- och leverantörsreskontra till huvudbok
– Kontoavstämningar
– Momshantering
– Månads- och årsbokslut
– Årsredovisningar
– Löneadministration för alla ingående bolag (löneförberedelser, kontakt med lönebyrå, rapportering myndigheter, hantering försäkringar och pensioner)
– Backup för övriga redovisningsekonomer
– Adhoc och utvecklingsprojekt

Vem är du?
Vi söker dig med flerårig erfarenhet av kvalificerat arbete som redovisningsekonom med ansvar för bokföring, reskontror, avstämningar och bokslut. Du har även erfarenhet av arbete med löner och personalfrågor rörande pensioner och försäkringar. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom större föreningar. Du är van användare av Officepaketet, främst Excel, och det är meriterande med god systemkännedom. Du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Som person är du strukturerad och noggrann men trivs med variation och utveckling. Du har en hög servicenivå och en god kommunikationsförmåga då du arbetar i en omväxlande miljö med många olika kontaktytor. Då det finns förbättringsprojekt att arbeta med tror vi att du är lösningsorienterad och har ett driv att vara med att utveckla.

Intresserad?
I denna rekryteringsprocess samarbetar Installatörsföretagen med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Nadja Linder, tel nr 0707-96 95 97. Ansök snarast då intervjuer kommer att ske löpande. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt CV och en text om varför du söker rollen. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår Bakgrundskontroll av slutkandidat.

Kategorier: Ekonomi – Inköp

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny