Ring oss gärna: 08-410 388 60
Meny


Vi söker nu dig som är redovisningsekonom, som jobbat något år, men vill ta nästa steg i karriären och jobba på ett mindre börsnoterat bolag med stor tillväxtpotential. Här kommer du att ges möjlighet att växa i din kompetens och utvecklas i rollen i en dynamisk miljö. Hos oss kan du verkligen vara med och göra skillnad, och jobba för ett företag som brinner för att bekämpa cancer.
Tycker du att detta låter intressant och att det stämmer in på dig – sök nu!

Om uppdragsgivaren
Alligator Bioscience är ett forskningsbaserat bioteknikföretag, som utvecklar antikroppsbaserade läkemedel för behandling av cancer. Bolaget är specialiserat på utveckling av tumörriktade immunterapier, främst verksamt i de tidiga faserna av läkemedelsutvecklingen, från idé till kliniska fas II-studier.

Alligator grundades 2001 och är beläget på Medicon Village i Lund, Sverige.

Beskrivning av tjänsten
Som redovisningsekonom jobbar du självständigt med allt inom redovisning, och i nära samarbete med Financial Controller. Du kommer även att vara ett bollplank och internt stöd åt andra delar av organisationen, samt ha kontakt med myndigheter och andra externa parter.

Arbetsuppgifterna kommer framförallt att vara:
– Fakturahantering, betalningar och löpande bokföring
– Moms och skatt
– Bokslut, uppföljning och rapportering
– Delar inom financial controlling
– Stöd till organisation i frågor rörande ekonomi

Du erbjuds att vara en del av ett mindre bolag och jobba i ett team som präglas av att man hjälps åt i både högt och lågt.

Vem är du?
Vi tror att du kan ha jobbat ett par år på revisionsbyrå eller som redovisningskonsult och känner att det är dags för dig att ta steget ut, i en ekonomifunktion där du kan växa vidare. Du har troligen en eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning eller motsvarande, och har arbetat med detta under ca 2-3 år. Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet av redovisning inom IFRS-regelverket. Har du jobbat med lön och konsolidering är detta meriterande. Alligator arbetar i Visma och du får gärna ha erfarenhet av detta eller liknande system, samt behärska officepaketet.
Du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.

Vi söker dig som är flexibel, serviceminded, ödmjuk, nyfiken, och förstås beredd att hugga i och hjälpa till där det behövs i organisationen. Du har lätt för att kommunicera och trivs med att arbeta i ett vetenskaps- och kunskapsbaserat företag, med erfarna, kompetenta och ytterst engagerade människor från hela världen. Det är viktigt att du identifierar dig med Alligators grundläggande värderingar – Respect, Commitment & Innovation. Gör du detta, får du möjlighet att arbeta i en kultur som baseras på öppenhet, ömsesidig respekt och hängivenhet.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Alligator Bioscience AB med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Patrik Lilja 0709-810048 eller Jeanette Wahrenberg 070-7765091. Ansök snarast, men då vi gör uppehåll för semester kommer intervjuer att påbörjas först v32. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny