Meny


– Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling?
– Inom Elektroskandia drivs vi av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss?
– Har du erfarenhet av arbete inom redovisning och vill ta nästa steg i din karriär?

Då kan rollen som redovisningsekonom på Elektroskandia vara rätt för dig!

Om uppdragsgivaren
Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossit. Elektroskandia marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Elektroskandia äger varumärkena Cylinda och Cardi. Besök gärna hemsidorna: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com , där finner du mer information om verksamheten och koncernen.

Vi erbjuder dig att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Elektroskandia i Sverige omsätter över 7 miljarder SEK och har drygt 800 anställda.
Huvudkontoret är beläget i Rotebro med närhet till pendeltåg.

Beskrivning av tjänsten
Som redovisningsekonom på Elektroskandia ingår du i ett redovisningsteam på 3 personer och rapporterar till ekonomichef.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
– Delaktig i bokslutsprocessen ansvarig för antal balanskonton
– Ansvarig för anläggningstillgångar och anläggningsregister
– Moms och periodisk sammanställning
– Avstämning kassa
– Likviditetsforecast
– Hyror och hyresavstämning
– Delaktighet i projekt inom bolaget
– Analyser och uppföljningar

Vem är du?
Vi söker dig som är civilekonom eller har motsvarande högskoleutbildning med inriktning mot redovisning eller har förvärvat motsvarande likvärdig kompetens genom arbetslivserfarenhet.
Du har ett generellt systemintresse och meriterande om du har erfarenhet från affärssystemet SAP.
Vi tror att du är en hög grad av samarbetsförmåga då tjänsten innebär en hel del kontakt med övrig organisation.

Intresserad?
I denna rekryteringsprocess samarbetar Elektroskandia med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, David Andersson, tel nr 072-853 09 96. Ansök snarast då intervjuer kommer att ske löpande. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt CV och en text om varför du söker rollen. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny