Ring oss gärna: 08-410 388 60 LinkedIn
Meny


Vi söker dig som har några års erfarenhet av självständigt redovisningsarbete. Du blir involverad i alla delar av redovisningsprocessen och arbetar nära vår CFO. Du arbetar i en internationell miljö och vårt kontor är beläget i centrala Malmö.

Om uppdragsgivaren
nok9 is the industry’s premier provider of wireless power testers. Our continuing leadership role in the growing wireless power industry, supported by our years of specialized expertise in industrial measurement, makes nok9 wireless power testers the logical choice for any product development or wireless power compliance testing application. Läs gärna mer om oss på nok9.com.

Beskrivning av tjänsten
Vi kan erbjuda dig en bred roll där du får vara med på vår tillväxtresa. Du kommer att arbeta med varierande uppgifter och du ges möjlighet till utbildning inom vissa områden om det behövs. Du är involverad i, i dagsläget, fyra bolag vara ett i USA. Vidare för du vårt arbete framåt genom att vidareutveckla befintliga processer och driva olika förbättringsprojekt.
Några av dina arbetsuppgifter:
Löpande bokföring
Hantering av leverantörsfakturor i elektronisk fakturahantering
Bankbetalningar
Fakturering av utleveranser och genomförd service
Skapande och utskick av offerter och fakturor
Månadsbokslut i alla bolag tillsammans med CFO
Årsbokslut i alla bolag tillsammans med CFO
Ansvar för lönehantering i nok9 AB
Kontakter med bl a banker, ägarbolag, revisorer och kunder

Vem är du?
För att lyckas hos oss tror vi att du har några års arbetslivserfarenhet av liknande arbete och trivs med att arbeta såväl med detaljerna som med helheten. Du arbetar alltid verksamhetsorienterat och du har goda kunskaper inom redovisning och skatteregler. Vidare har du lätt för datorsystem och goda kunskaper i Excel. Erfarenhet av Microsoft Dynamics NAV och/eller Visma lön är meriterande. Då vi är ett internationellt bolag är det viktigt att du behärskar engelska obehindrat i tal och skrift.
Som person är du självgående, ordningsam, prestigelös och en mycket god teammedlem. Du är ansvarstagande, ambitiös och drivande samt arbetar alltid uthålligt och noggrant. Vidare är du intresserad av att driva förbättringsprocesser avseende rutiner inom dina områden. Du har relevant utbildning och vi värderar dina tidigare erfarenheter högt.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar nok9 med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Katarina Alm, 070-875 36 41. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, som är 2019-02-15. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Sök jobbet

Invici AB är en del i företagsgruppen Key People Group.
Meny