Ring oss gärna: 08-410 388 60 LinkedIn
Meny


Har du bred erfarenhet inom både redovisning och controlling?
Är du prestigelös, ansvarsfull och noggrann?
Trivs du i entreprenörsdrivande företag med stark teamkänsla?
Då kan du vara den Redovisningsekonom vi söker!

Om uppdragsgivaren
Key People Group är moderbolag i en företagsgrupp med flera HR-företag.

Vår idé är att etablera och bygga bolag med en tydlig specialisering inom olika HR-områden. Bolagen ska verka självständigt, under olika varumärken och med hög specialisering för att skapa maximal kundnytta.

Bolagens olika erbjudanden ska vara kompletterande och tillsammans skapa ett komplett tjänsteerbjudande inom HR-området för våra kunder.

Bolagen ska kännetecknas av kundfokus, tillväxt och av en ambition att bli ledande inom sina respektive områden.

Beskrivning av tjänsten
Som Redovisningsekonom på Key People Group erbjuds du en verksamhetsnära roll med stort ansvar. Du ingår i en ekonomiavdelning på tre personer och du rapporterar till företagets Ekonomichef.
Tjänsten ger dig möjlighet till ett utvecklande och varierande arbete och för rätt person erbjuds en spännande möjlighet att ta nästa steg i din karriär.
Du involveras i alla delar av redovisningsprocessen och arbetar nära bolagets Ekonomichef.
I koncernen finns ett antal bolag där TNG är ett av flera systerbolag och du blir därför delaktig i samtliga bolags redovisning och verksamheter.
Vidare för du arbetet framåt genom att vidareutveckla befintliga processer och driva olika förbättringsprojekt.

Exempel på ansvarsområden:
– Löpande redovisning
– Ansvarig för bokslutsprocessen
– Delaktig i rapportering, analys och uppföljning
– Delaktig eller ansvarig för diverse projekt eller ad hoc-uppgifter

Vem är du?
Du har Högskoleutbildning eller motsvarande inom ekonomi.
Du har tidigare jobbat självständigt med redovisning, rapportering och analys. Du får gärna ha erfarenhet från olika typer av verksamheter och vi värdesätter att du bland annat jobbat i entreprenörsdriven verksamhet tidigare. Du har en god IT-mognad och jobbar med att skapa effektiva arbetsprocesser med hjälp av ett bra IT-stöd.
Du har god erfarenhet av Office och framför allt Excel.

Stor vikt kommer läggas på dina personliga egenskaper.
För att lyckas i den här tjänsten tror vi att du är en prestigelös person. Du uppskattar att ha en bra grundstruktur som du jobbar efter, samtidigt som du hanterar ad-hoc-uppgifter på ett smidigt och snabbt sätt. Andra viktiga egenskaper är proaktiv, flexibel och att du kan jobba med både detaljer och helheter.

Key People Group är ett företag där alla från ägare till den nyaste medarbetaren har respekt och intresse för varandras arbete och vi ser fram emot att även du bidrar till den goda stämning som finns på Key People Group och dess företag.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Key People Group AB med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anders Zetterlund, 0768-72 10 28. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Invici AB är en del i företagsgruppen Key People Group.
Meny