Ring oss gärna: 08-410 388 60 LinkedIn
Meny


Vill du utvecklas i en roll som redovisningsekonom med fokus på redovisning och rapportering?
Trivs du i en spännande och föränderlig miljö och vill du vara med och påverka?
Har du tidigare jobbat som t ex Financial Controller eller med kvalificerad redovisning?
Då kan du vara den kvalificerade redovisningsekonom vi söker!

Beskrivning av tjänsten
Jobba för framtiden redan idag
Som Redovisningsekonom ingår du i avdelningen Bokslut & Extern Rapportering inom Preems ekonomiavdelning. Du blir del av en grupp som idag består av 8 medarbetare och du kommer att rapportera till avdelningschefen för bokslut & extern rapportering. Gruppens huvudsakliga ansvarsområden är att upprätta bokslut för alla bolag inom koncernen samt att upprätta årsredovisningar och externa rapporter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
– Löpande redovisning och avstämningar
– Delta i framtagande av bokslut
– Proaktivt arbeta med redovisningsrelaterade frågor i verksamheten
– Internkontrollfrågor
– Medverka i utvecklings- och förändringsprojekt

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt. I Universums undersökning Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017 placerar vi oss på plats nummer 2. Vi är såklart oerhört stolta över att våra medarbetare tycker vi är en av Sveriges Bästa Arbetsgivare.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Placering i Stockholm.

Vem är du?
Har du den här bakgrunden?
– Högskoleexamen eller motsvarande utbildning inom ekonomi
– Flerårig erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete
– Behärska Officepaketet och framförallt Excel väl
– Du har ett allmänt intresse för IT och lätt för att ta till dig nya system
– Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet.

Är det här du?
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
I rollen som redovisningsekonom behöver du vara noggrann och strukturerad med en mycket god analytisk förmåga och ett gott siffersinne.
Som person är du målinriktad samt ihärdig och avslutar det du påbörjar, samtidigt är du flexibel och van vid en föränderlig arbetsmiljö. Tjänsten innefattar många kontaktytor i ditt dagliga arbete och du behöver därför ha god samarbetsförmåga.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Preem med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anders Zetterlund, 0768-72 10 28. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Om Preem
Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på www.preem.se

Sök jobbet

Invici AB är en del i företagsgruppen Key People Group.
Meny