Ring oss gärna: 08-410 388 60
Meny


Nu söker vi fler redovisningsekonomer för både längre och kortare uppdrag till vår verksamhet.

Om uppdragsgivaren
Efterfrågan på kvalificerade ekonomer är stor och vi söker alltid nya personer till vårt nätverk.

När du samarbetar med oss på Invici kan du förvänta dig en motpart med gedigen kunskap både inom ekonomi och rekrytering. Vi är målinriktade och sätter alltid vår kandidat, konsult och kund i främsta rummet – vi brinner för att göra den perfekta matchningen. I varje dialog strävar vi efter att vara personliga, engagerade och hålla högsta kvalitet.

Beskrivning av tjänsten
Du är en duktig ekonom som antingen befinner dig i början av din karriär och vill lära mer eller har du några års arbetslivserfarenhet och har god erfarenhet av stora delar av det som förekommer i rollen. Du kan antingen vara specialist inom något område och fördjupat dig inom tex kund- eller leverantörsreskontra, skatt etc. eller är du redovisningsekonomen ekonom som trivs med att ta ett helhetsgrepp över hela redovisningen. Exempel på uppgifter kan vara löpande redovisning, avstämningar, månadsrapportering, moms, skatter och sociala avgifter, leverantörs- och kundreskontra, valutahantering, cashflow-analyser hantering etc.

Vem är du?
För att lyckas hos oss tror vi att du har något eller några års arbetslivserfarenhet av liknande arbete och trivs med att arbeta såväl med detaljerna som med helheten. Du har kunskaper inom redovisning och känner dig trygg i rollen och som person. Vidare har du lätt för datorsystem och goda kunskaper i Excel och vi ser gärna att du har arbetat i något av de etablerade redovisningsprogrammen. Som person är du självgående, ordningsam, prestigelös och en mycket god teammedlem. Du är ansvarstagande, ambitiös och drivande samt arbetar alltid uthålligt och noggrant

Intresserad?
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Patrik Lilja eller Katarina Alm. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny