Ring oss gärna: 08-410 388 60 LinkedIn
Meny


För vår kunds räkning söker vi som omgående en person som kan jobba med reskontra och med Credit Controlling för ett interimsuppdrag med start så snart som möjligt.

Om uppdragsgivaren
Uppdragsgivaren är ett internationellt företag med verksamhet i Sverige och där den svenska ekonomiavdelningen har sitt säte i Perstorp.

Beskrivning av tjänsten
Du kommer att arbeta med båda AP och AR och du kommer att ha ett huvudansvar för Credit Controlling funktionen tillsammans med CFO:n. Du kommer att arbeta med bolagets löpande redovisning men samtidigt så kommer du att göra Credit bedömningar av företagets befintliga och nya kunder och göra erforderliga granskningar, analyser och eventuella beslut och meddela detta till kunderna. Du kommer att ha både svenska och internationella kontakter i din rapportering och som kontaktyta.

Vem är du?
Du är en person som har en mycket god förståelse av redovisning. Du sätter dig snabbt in i en ny verksamhet och skapar snabbt en förståelse för verksamheten och dess siffror. Du har tidigare arbetat med bokföring och vi ser även att du tidigare har arbetat med Credit Controll. Du är van att arbeta med Excel och vi ser gärna att du har jobbat med SAP eller ett liknande komplext system. I och med att mycket av rapporteringen är internationell så krävs det att du är flytande i engelska i både tal och skrift och van att arbeta i en internationell miljö.

Intresserad?
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Patrik Lilja. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Invici AB är en del i företagsgruppen Key People Group.
Meny