Ring oss gärna: 08-410 388 60
Meny


Vi söker en senior redovisningsekonom till läkemedels-/konsumenthälsobolag i stark tillväxt!

Rollen passar dig som arbetat brett med redovisning i större bolag några år och vill fortsätta utvecklas i ett bolag med hög tillväxt- och förändringstakt. Vi söker dig med bred erfarenhet av moms- och skattefrågor. Du är van vid att självständigt ta ansvar och trivs i en miljö där det händer mycket.

Du erbjuds en arbetsplats med ett roligt driv, en positiv anda och en lösningsorienterad framtoning.

Om uppdragsgivaren
Karo Pharma erbjuder ”Smart choices for everyday healthcare”. Vi äger och kommersialiserar tillförlitliga originalvarumärken inom receptbelagda läkemedel och receptfria konsumentprodukter. Våra produkter är tillgängliga i mer än 60 länder med kärnverksamhet i Europa och Norden. Karo Pharma har sitt huvudkontor i Stockholm och är noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap.

Beskrivning av tjänsten
Ekonomifunktionen består av ca 10 personer och ansvarar för redovisningen och den externa rapporteringen för Sverige, Finland, ITB och moderbolaget. Du rapporterar i rollen som senior redovisningsekonom till Head of Finance.

Exempel på arbetsuppgifter som redovisningsekonom:
– Löpande redovisning
– Ansvara för månads- och årsbokslut
– Årsredovisning
– Kontoavstämningar
– Hantera frågeställningar avseende moms/utländsk moms
– Hantera skattefrågor i samarbete med skatteexperter
– Ad hoc
– Delaktig i utveckling av processer, rutiner och system inom ekonomi

Vem är du?
Du har en akademisk examen eller motsvarande och minst 5 års erfarenhet inom redovisning. Du känner dig trygg med bokslutsprocessen och kan självständigt upprätta årsbokslut och årsredovisning och har erfarenhet av detta från större bolag, gärna noterat. Har du erfarenhet av utländsk momsrapportering är det en fördel. Du har en god IT-vana, och är mycket van Excelanvändare.

Som person söker vi dig som trivs med varierande arbetsuppgifter med olika höjd. Dagarna ser väldigt olika ut och det är därför viktigt att du är flexibel och har ett prestigelöst förhållningssätt. Du har en hög servicenivå och är tillmötesgående och stöttande mot kollegor i verksamheten. Samtidigt tror vi att du trivs med att arbeta på ett självständigt sätt där du kan ta tag i problem och komma med idéer och lösningsförslag.

Intresserad?
I denna rekryteringsprocess samarbetar Karo Pharma med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Nadja Linder, tel nr 0707-96 95 97. Ansök snarast då intervjuer kommer att ske löpande. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt CV och ansökningsbrev. I ansökningsbrevet beskriver du varför du söker tjänsten och vad du tror att du kan bidra med. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår Bakgrundskontroll av slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny