Ring oss gärna: 08-410 388 60
Meny


Har du en bred erfarenhet inom redovisning?
Söker du en ansvarsfull och utvecklande roll?
Är du självständig, analytisk och har en god samarbetsförmåga?

Då kan du vara den seniora redovisningsekonom som KG Knutsson & Autoexperten söker!

Om uppdragsgivaren
KGK och Autoexperten är ett familjeägt företag där vi försöker leva efter våra värdeord: öppen, kunnig och pålitlig i allt vi gör.
KG Knutsson AB och Autoexperten tror på långsiktiga relationer, därför jobbar vi med starka varumärken och skapar affärer som gynnar alla parter inom transportbranschen. Vi erbjuder en stimulerande miljö där du får jobba med intressanta människor, produkter och tjänster i en omvärld och bransch som ständigt förändras. Vi ger våra leverantörer vårt distributionsnät medan våra kunder får de bästa varumärkena, allt inpackat i vår produktkunskap och noggranna distribution. Vårt sortiment är bland det bredaste i branschen och på vår e-handelsplats autokatalogen.se hittar våra partners mer än en halv miljon artiklar. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Vi är totalt ca 1300 medarbetare, har en privat ägare och omsätter ca 4 miljarder SEK. Besök gärna kgk.se och autoexperten.se för mer information.

Vi är en fin arbetsplats där det bland annat finns ett nytt fräscht gym där vi även har yoga, linedance med mera samt en nybyggd personalmatsal där vi ofta samlas bland annat på fredagsfrukost.

Beskrivning av tjänsten
Redovisningsfunktionen består idag av 5 personer och totalt på ekonomiavdelningen är vi 13 personer. Vi sitter på huvudkontoret i Sollentuna, norr om Stockholm och här finns många trevliga och glada kollegor. Periodvis är det mycket att göra, därför jobbar vi som ett Team och hjälps alltid åt. I rollen som erfaren redovisningsekonom rapporterar du till ekonomichefen och har ett nära samarbete med övriga ekonomifunktionen. Du kommer att ha ett bolagsansvar för ett flertal bolag i koncernen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som senior redovisningsekonom:

– Månads- och årsbokslut inklusive årsredovisning (K3) och inkomstdeklaration
– Avstämningar samt analys
– Löpande redovisning
– Lagerredovisning
– Interna mellanhavanden
– Effektiviserings- och förbättringsprojekt

Vem är du?
Du har en relevant högskoleutbildning och minst fem års erfarenhet av redovisning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i större bolag och med lagerredovisning. En annan passande bakgrund kan vara som revisor eller redovisningskonsult.

Vi förutsätter att du har en god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska och gärna engelska. Har du tidigare arbetat i M3 är det positivt men inget krav, det viktiga är att du känner dig bekväm med att använda nya system. Vidare är du en van användare av Office-paketet och då framför allt Excel.

För att trivas och vara framgångsrik i denna roll är du en positiv och lösningsorienterad person som trivs med att arbeta självständigt och strukturerat. Du har ett eget driv och är en trygg och kommunikativ person som är van att arbeta i en händelserik miljö. Du är prestigelös och har lätt för att bygga relationer och samarbeta. Du är noggrann och analytisk och har en känsla både för helheten och detaljerna.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar KG Knutsson och Autoexperten med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Magnus Nilsson, 0733-84 20 22. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny