Ring oss gärna: 08-410 388 60
Meny


Har du en bred erfarenhet inom redovisning?
Är du självständig och trivs i en internationell miljö?
Är du förändringsbenägen och har en god samarbetsförmåga?

Då kan du vara den seniora redovisningsekonom vi söker till PRA Group i Uppsala!

Om uppdragsgivaren
PRA Group är ett börsnoterat (Nasdaq: PRAA) företag med över 5 000 anställda i Europa och USA och är en global ledare när det gäller hantering av förfallna konsumentfordringar.

PRA Group Sverige AB är ett bolag som köper förfallna konsumentfordringar från bl.a. bank och kreditmarknadsbolag. Vi har funnits representerade i Sverige sedan 1993. Idag tillhör vi koncernen PRA Group och finns i 14 länder i Europa och USA. I vår verksamhet söker vi individuellt anpassade lösningar för våra kunder utifrån deras olika individuella ekonomiska förutsättningar.
Läs mer om oss på vår hemsida: www.pragroup.se

PRA Group Sverige har sitt kontor i trivsamma lokaler i centrala Uppsala. Man är 20 medarbetare på kontoret.

Beskrivning av tjänsten
I rollen som senior redovisningsekonom kommer du att arbeta med redovisning för 2-3 enheter inom PRA i Norden. Redovisningsgruppen i Sverige består idag av tre medarbetare och en redovisningschef, vilken är din närmaste chef. Rollen innefattar ansvar för redovisning för Sverige, Finland och Norge. Du har mycket kontakt med personer runt om i företaget och även med det europeiska huvudkontoret i Oslo.

Dina huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter:

– Månads-, kvartals-, och årsbokslut
– Säkerställa, utveckla och effektivisera processer
– Moms- och uppbördsdeklaration
– Reserveringar och periodiseringar
– Kontoavstämningar
– Kontakter med revisorer och myndigheter
– Intern kontroll, SOX

Vem är du?
Du är civilekonom eller har annan motsvarande högskoleutbildning och 3-5 års erfarenhet av redovisning. För att lyckas i rollen tror vi att du är driven, självgående och utvecklingsinriktad. Du trivs både med att arbeta med detaljerna och att se till helheten. Du är ansvarsfull, strukturerad och pedagogisk. Du trivs att arbeta i en internationell miljö.

Du har mycket goda kunskaper i Excel och det är meriterande om du har erfarenhet av Oracle. Vi förutsätter att du har en god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar PRA Group med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarige Magnus Nilsson, 0733-84 20 22. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny