Ring oss gärna: 08-410 388 60 LinkedIn
Meny


Så härligt att du är intresserad av nya möjligheter och är nyfiken på Invici, vi söker alltid duktiga och kvalficierade ekonomer till vårt nätverk. Genom att registrera dig och bifoga ditt CV blir du sökbar hos oss, både för konsultuppdrag och vid rekrytering. Stor del av våra jobb annonseras inte ut och då är det bra om vi har en påbörjad relation.

När du registrerat dig får du en återkoppling från oss. På så sätt säkerställer vi att ditt CV kan matchas mot just dina önskemål och erfarenheter. Vi arbetar självklart under sekretess och diskretion.

Om uppdragsgivaren
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Efterfrågan på uppdrag från våra kunder ökar och vi söker därför dig som vill bli rekryterad eller jobba som konsult. Exempel på roller är CFO, controller, ekonomichef, koncernredovisningsspecialist, redovisningschef och kvalificerad redovisningsekonom eller motsvarande.

Beskrivning av tjänsten

Vem är du?

Intresserad?

Sök jobbet

Invici AB är en del i företagsgruppen Key People Group.
Meny