Ring oss gärna: 08-410 388 60 LinkedIn
Meny


Är du en nyfiken och driven accounting manager som vill utvecklas i en global miljö och få möjlighet att göra skillnad i utvecklingen av företagets Shared Service Center? – Då kan det vara dig vi söker.

För kunds räkning söker vi en drivande Accounting Manager till norra Skåne som kan starta omgående.

Om uppdragsgivaren
Uppdragsgivaren verkar i en internationell koncern med bolag över hela världen.

Beskrivning av tjänsten
Huvudsakligen kommer du att arbeta som redovisningsansvarig för ett antal kunder och upprätta månads-, kvartals- och årsbokslut. Du kommer att rapportera till de legala enheterna i organisationen och vara ett stöd i finansiella analyser och support till site controlling och verksamhetschefer. Du kommer att arbeta nära chefen för Shared Service Center i syfte att utveckla och förbättra kundarbetet samt ekonomiska flöden och processer.

Arbetsuppgifter:
– Upprättande av årsredovisning enligt gällande regler i ÅRL.
– Medverka vid budget och prognosarbete.
– Utveckla rapporteringen på kort och lång sikt.

Du kommer att arbeta i en god arbetsmiljö i trevliga lokaler tillsammans med kunniga kollegor.

Vem är du?
Troligen kommer du från en global organisation där du har arbetat med kvalificerad redovisning. Du är en nyfiken, prestigelös och nyfiken person som tycker om att arbeta med förändringar och du är bra på att hitta nya och bättre arbetssätt. Du är bra på att kommunicera budskap både internt och externt och du har en god strategisk förståelse för hur IT och processer kan effektivisera vardagen. Engelska är koncernspråk och vi ser gärna att du arbetat i SAP eller något av ERP systemen.
Om du arbetat med controlling är det meriterande.

Intresserad?
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Patrik Lilja. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Invici AB är en del i företagsgruppen Key People Group.
Meny