Ring oss gärna: 08-410 388 60 LinkedIn
Meny


Vill du arbeta i ett spännande, satsande och växande företag? Vill du verka i en koncern som ligger i framkant inom avfallshantering och som arbetar hårt med hållbarhet?

Sortera söker dig som brinner för redovisning, har ett driv och ser möjligheter. Du kommer som redovisningsansvarig för ett affärsområde inom Sortera Group få möjlighet till stor påverkan att vara med och utveckla i en föränderlig miljö där det är kort sträcka mellan beslut och handling.

Sortera erbjuder en positiv miljö där medarbetarna är engagerade och där man månar om worklife balance. 2017 blev Sortera utsett till Superföretag av Veckans Affärer. Läs gärna mer på www.sortera.se

Om uppdragsgivaren
Sortera Group är miljöbolaget som genom sina 3 affärsområden (Recycling, Industry och Materials) är den främsta och mest specialiserade aktören inom bygg/anläggnings-avfall i Sverige. Med våra drygt 300 anställda och en omsättning överstigande 900 miljoner bedriver vi verksamheten i egen regi från försäljning, insamling och återvinning till slutmottagare. Sortera är verksamma från Gävle i norr till Ystad i söder. 2016 återvann Sortera över 99 % av allt insamlat material. Sortera verkar under varumärken såsom Sortera, BIG BAG, Sortera Industry, Vacuo, Åkerisäcken, Sortera Materials och DT Recycling. Sortera har historiskt växt kraftigt på ett framgångsrikt sätt både organiskt och genom förvärv och har sista 3 åren genomfört 3 förvärv per år.

Beskrivning av tjänsten
Dina arbetsuppgifter som redovisningsansvarig:
– Ansvar för redovisning och bokslut för ett affärsområde i koncernen
– Säkerställa att resultatet ger en rättvisande bild av verksamheten
– Proaktivt arbeta för att redovisningen stödjer och följer verksamheten
– Delaktig & ansvarig i diverse ekonomirelaterade projekt
– Rapportera in ditt affärsområdes siffror till månads-, kvartals- och årsboksluten
– Ansvarig för avstämningar
– Momsredovisning
– Etablera processer för projektredovisning
– Framtagande av ekonomisk information samt analyser för affärsområdet
– Bidra till fortsatt utveckling av rutiner, processer och system i ett expansivt affärsområde

Du rapporterar i rollen som redovisningsansvarig till koncernens redovisningschef och sitter på bolagets kontor i fräscha lokaler centralt i Liljeholmen.

Vem är du?
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst fem års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Du får eget ansvar för ett expansivt affärsområde och bolaget erbjuder en föränderlig miljö, därför söker vi dig som är orädd att ta initiativ, att fatta beslut och att ta ansvar. Du kommer ha mycket kontakt mot verksamheten i ditt affärsområde, det är därför viktigt att kan prata ekonomi även med icke-ekonomer. Du är nyfiken, hjälpsam och utåtriktad, du kommer att ingå i ett team där man samarbetar och det är viktigt att du trivs med det och att ha ett stort kontaktnät. Utöver detta är du givetvis noggrann och mån om att leverera kvalitet.

Intresserad?
I denna rekryteringsprocess samarbetar Sortera Group med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Nadja Linder, tel nr 0707-96 95 97. Ansök snarast då intervjuer kommer att ske löpande. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt CV och en text om varför du söker rollen. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår Bakgrundskontroll av slutkandidat.

Kategorier: Ekonomi – Inköp

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Invici AB är en del i företagsgruppen Key People Group.
Meny