Ring oss gärna: 08-410 388 60
Meny


Präglas ditt ledarskap av pålitlighet och nyfikenhet?
Hittar du alltid utvecklingsmöjligheter för din avdelning och säkerställer att ditt team når sin fulla potential?
Trivs du med att påverka och bidra till bolaget som helhet och dess utveckling?

Då kan du vara den nya stjärna som vi söker till rollen som redovisningschef till Palette Software!

Om uppdragsgivaren
Palette Software automatiserar inköps- och betalningsprocessen för tusentals företag över hela världen och deras kunder upplever ökad operationell excellens, effektivitet och kontroll. Bolaget har totalt 130 anställda som finns på kontor i Sverige, Danmark, Finland, Norge samt USA och arbetar nära ett globalt partnernätverk. Läs gärna mer på www.palettesoftware.se

Hos Palette Software präglas kulturen av pålitlighet, nyfikenhet samt av möjligheten för dig att påverka från dag ett. Du sitter i fina lokaler centralt i Stockholm och erbjuds en varierad roll där du får vara med och göra skillnad.

Beskrivning av tjänsten
Huvudsakliga ansvarsområden som redovisningschef:
– Kvartals- och årsbokslut för koncernens nio bolag
– Koncernredovisning
– Samordna löneadministration med externa leverantörer
– Årsredovisningar samt deklaration, skatt- och momsredovisning
– Kontinuerlig effektivisering och digitalisering av arbetssätt och processer inom redovisningen
– Utvecklingsarbete i NetSuite
– Att coacha och vidareutveckla ditt team
– Delaktighet i verksamhetsanalys kopplat till redovisningen
– Externa kontakter med revisorer, banker och myndigheter
– Försäkringsfrågor och övrig bolagsformalia

I din roll som redovisningschef har du ett personalansvar för 3 personer. Du rapporterar till CFO i bolaget.

Vem är du?
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med minst fem års erfarenhet av redovisning i en ledande befattning. Du har mycket god kunskap i redovisnings- och skatteregler och du är trygg och van att självständigt sköta redovisning inklusive månads- och årsbokslut. Du har en generellt hög systemvana.

Som person söker vi dig som motiveras av att vara i en föränderlig miljö där mycket händer och där du själv ges möjligheten att vara en nyckelspelare i att driva förbättring och att utveckla. Som person trivs du med att identifiera och genomföra förbättringar och effektiviseringar. Du är trygg, erfaren och skapar tillsammans med ditt team och bolaget som helhet ett lag som strävar mot gemensamma mål. Vi ser det som en självklarhet att du är strukturerad, noggrann och tar ansvar för att leverera en hög kvalitet.

Intresserad?
I denna rekryteringsprocess samarbetar Palette Software med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Nadja Linder, tel nr 0707-96 95 97. Ansök snarast då intervjuer kommer att ske löpande. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt CV och ansökningsbrev. I ansökningsbrevet beskriver du varför du söker tjänsten och vad du tror att du kan bidra med. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår Bakgrundskontroll av slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny