Ring oss gärna: 08-410 388 60 LinkedIn
Meny

Om uppdragsgivaren
Synsam Group, det snabbast växande optik- och livsstilsbolaget i Europa, söker nu en driven stjärna som vill få möjligheten att utvecklas i en positiv företagskultur och en koncern som växer och har stora tillväxtambitioner. Som Financial Controller får du stort eget ansvar och chansen att vidareutvecklas i Synsam Groups förändringsfas, finn mer information om Synsam på www.synsam.se.

Beskrivning av tjänsten
Som Financial Controller kommer du:
– Samarbeta med Synsams svenska butiksverksamhet.
– Ha ett stort eget ansvar för ett antal legala enheters bokslut, rapportering samt grundläggande resultatanalys.
– Tillhöra en grupp med 9 medarbetare och du rapporterar till Chef Financial Governance & Control.
– Exempel på ansvarsområden är Bokslut, Årsredovisning, Skattedeklaration, Uppföljning av utfall, Momsdeklaration, Avstämningar och bokföring, Resultatanalyser, Presentationer vid managementmöten.

Vem är du?
Din Profil
– Du har en kommunikativ- och en god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt.
– Du är noggrann, strukturerad och ansvarsfull.
– Du har vana vid olika IT-verktyg, framförallt Excel och behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
– Flera års erfarenhet från liknande ansvarsområden och känner dig trygg med redovisning, uppföljning och analys. En passande bakgrund kan vara från roller som revisor eller redovisningskonsult på en redovisningsbyrå.
– Utbildning på högskolenivå eller liknande med inriktning redovisning och trivs i entreprenöriella organisationer.

Intresserad?
– Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
– Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
– Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anders Zetterlund, anders.zetterlund@invici.se, 0768-721028. Intervjuer kommer ske fr o m 25 juni, då kan även frågor besvaras av Anders.
– I denna rekrytering samarbetar Synsam med Invici. Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny