Meny

Invici konsultfrukost för ekonomikonsulter

LUGN OCH HÄRLIG KONSULTFRUKOST

| Kategori: Konsult | Taggar:

När saker och ting faller på plats och allting bara rullar på, då infinner sig ett lugn och vi kan lägga fokus på det som är konsultfrukostens viktigaste ingrediens – du som ekonomikonsult. Precis så härligt var det i morse.

Tidigare har vi varit mån om att välkomna alla som vill komma och det har verkligen varit fullt hus här uppe på kontoret. Vid våra interna utvärderingar har vi känt att det är utmanade att hinna prata med alla vilket inte är optimalt. Dessutom har det stundtals varit både på tok för varmt och lite syrebrist. Resulterade i att vi denna gång satte ett tak på antalet anmälda.

Vi är väldigt nöjda med resultatet, det blev ett annat lugn och möjlighet till samtal på ett bra sätt. Hoppas du upplever detsamma och att du säger till om det är något vi ska justera, oavsett om det gäller ”taket” eller annat.

Nu tar konsultfrukostarna lite ledigt och återkommer i september. Kanske gör vi då en favorit i repris och kombinerar konsultfrukosten med att samla in pengar till Barncancerfonden genom att gå Walk of hope.

Återigen, största tack!

 

 

Meny