Meny

Invici går Walk of Hope

NU GÅR VI BARNCANCERFONDENS WALK OF HOPE!

| Kategori: Nyheter | Taggar:

Vi har som tradition att varje höst promenera Walk of Hope i syfte att bidra till forskning kring barncancer. Tillsammans med ett gäng härliga ekonomikonsulter som är i Invicis nätverk med kvalificerade ekonomer har vi tagit en promenad genom ett uppvaknande Stockholm.

Och som belöning har vi fått en skön morgonpromenad, några steg i eventuella räknare och som pricken över lilla i – en god och energigivande gemensam frukost med nätverkande inkluderat.

I år kör vi på ett alternativt upplägg – vi går tillsammans fast på varsitt håll, ett virtuellt Walk of Hope. Och det oavsett om man är ekonomikonsult eller ej, alla är välkomna att bidra.

Vi är väldigt måna om att följa restriktionerna och efter kreativa samtal hittade vi lösningar på de flesta kontaktpunkterna men inte alla. För att inte släppa taget om den viktiga och omtyckta traditionen, ser vi det här som ett alternativ.

Loppet ”kostar” 100 kr, dvs du bidrar med 100 kr till forskningen av barncancer. Du promenerar minst 3 km. Du kan delta när du vill och där du vill under perioden 31 augusti – 30 september.

Förberedelser inför ditt deltagande och promenad

1. Klicka här för att anmäla dig till promenaden (gå till det blå fältet och välj ”Anmäl dig”.

Knappen för anmälan finns högst upp på sidan. Fyll i dina uppgifter. Deltagaravgiften är 100 kr och du kan i flödet välja om du vill bidra ytterligare och då med valfri summa. I slutet kommer du till betalningsalternativen och kan välja mellan olika alternativ som swish och kort. Din betalning generar ett mejl med uppgifter som du behöver inför din promenad.

2. Ladda ner appen RaceOne på din telefon.

3. Öppna appen och skapa en användare. Har du ett användarkonto sedan tidigare så loggar du in på det.

OBS! Gör punkterna ovan i god tid innan du ska promenera, minst ett dygn. Detta då det kan ta en stund innan du får mejlet med loppkoden från Barncancerfonden.

När det är dags för din promenad

1. Öppna appen RaceOne och logga in.

2. Sök upp Barncancerfondens virtuella Walk of Hope för att delta i rätt promenad.

3. Klicka på ”jag är deltagare” och fyll i loppkoden som du fick i ett mejl samband med att du gjorde din betalning.

4. Tryck ”starta loppet” när du är redo. Ha appen igång under hela promenaden så att din promenad registreras.

5. När du har slutfört din promenad trycker du på ”målgång”. Promenaden är då slutförd och ditt deltagande har registrerats i appen.

6. Dela ditt engagemang med bild på dig själv/skärmklipp från appen eller liknande på Linkedin. Skriv gärna #walkofhope #invici i inlägget så att vi kan följa alla härliga promenader.

Ses där ute på stigar och vägar. Och på Linkedin! Och så satsar vi på att 2021 blir ett år då vi promenerar tillsammans på ett eller annat sätt💚

#walkofhope #invici

 

Meny