Meny

Invici och konsulter provar öl

NY KUNSKAP OCH KITTLING AV SMAKLÖKARNA

| Kategori: Rekryteringstips, Nyheter, Konsult, interim | Taggar:

Vilken kväll vi fick!

Vi är så glada att vi lyckades hålla i vår tradition i att inför sommaren göra en härlig aktivitet med våra konsulter som är i uppdrag via oss på Invici. Och att aktiviteten är knuten till en av våra uppdragsgivare.

Genom åren har vi fått uppleva en mängd olika saker såsom porslinsmålning, lära oss att fotografera bättre med mobilen, segla skuta, äta  och laga mer hållbar mat, utforskarna smaklökarna kring italiensk mat med tillhörande vin… och mycket annat!

Denna gång fick vi gå på den digitala vägen och med guidning av Karin Berntsson, Beer Training Specialist på Carlsberg, genomförde vi en fantastisk ölprovning.

Alla hade med personlig leverans fått hem en påse med öl och utvalda samt passande tillbehör. Sedan fick var och en kitta sig med glas, is och skivad citron. Och en laddad dator:) Det var en rejäl uppdukning i varje hem och när klockan slog 17.30 var alla redo och påkopplade.

Vi lärde oss ölens grund och vad det är som gör att smak, färg och kropp blir som det blir. Och intressant, men det kanske vanligaste ölet – ljus lager – är det som är svårast att brygga.

En del valde öl med alkohol och andra utan. Oavsett vilket fick alla två varianter på alkoholfritt och det var nog dessa två som fick mest WOW och OJ.

Nu tar vi sats mot sommaren och till hösten kan vi förhoppningsvis genomföra Barncancerfondens Walk of Hope och utöver det ses ses fysiskt på både möten, konsultfrukostar och nästa trevliga aktivitet – blir spännande att se vad vi då kan bjuda på!

 

Meny