Meny

Klas Bonde, VD, Invici

Ny VD för Invici!

| Av: Malin Müllersdorf | Kategori: Nyheter | Taggar: ,

Invici välkomnar Klas Bonde som ny VD, ett fantastiskt tillskott som gör oss än mer rustade inför framtiden.

Klas kommer till Invici med en stor dos kunskap och erfarenhet av konsultbranschen. Det finns även ett stort och brinnande intresse av utveckling av både bolag och individer.

– Jag är imponerad över Invicis resa och hedrad att nu få ta över rodret och tillsammans med mina väldigt erfarna och kompetenta kollegor utveckla bolaget vidare. Med min bakgrund har jag med mig ett lite annat perspektiv vilket jag tror och hoppas kommer väl till nytta här på Invici, säger Klas.

Tillsammans med kollegorna tar nu Klas sig an uppdraget att fortsätta utveckla Invici utifrån dagens framgångsrika grund.

Klas har en lång bakgrund inom konsult, bemanning- och rekryteringsbranschen. Han har dessutom arbetat med utveckling av branschen genom att under tio år suttit i Kompetensföretagens styrelse och också representerat Kompetensföretagen och Almega i Svenskt Näringslivs styrelse. Klas grundade också den svenska delen av PEAK-IT som sedan såldes till holländska Centric där han var kvar som VD till våren 2022.

– Resan med PEAK-IT och Centric var fantastisk lärorik där vi byggde ett bolag från grunden och som genom åren hjälpt tusentals unga in i IT-branschen. Jag är mycket stolt över det som vi tillsammans byggt under senaste 15 åren. När jag lämnade Centric hade vi kontor på nio orter och omsatte strax under en halv miljard kronor. Det var en fantastiskt rolig och utvecklande resa!

Att bygga och utveckla återkommer frekvent i samtal med Klas. Det är inte bara bolag som har byggts utan även hus och andra byggnader.

Klas beskriver sig själv som en do-er som med full energi hugger i där det behövs. En teknikoptimist som lever efter mottot ”If you know the process – you can influence it”.

Varmt välkommen Klas, vi ser fram emot att bygga vidare på Invici tillsammans med dig!

Meny