Meny

Jeanette-Wahrenberg-på-Invici-i-Helsingborg

Invici flyttar till nytt bo i Helsingborg!

| Av: Jeanette Wahrenberg | Kategori: Nyheter | Taggar:

Vi har funnits ett tag i Helsingborg och har många fina relationer med både kunder, kandidater och konsulter. För mig som sedan länge både arbetar och bor i denna vackra stad var det en magisk dag när vi för dryga veckan sedan fick vi blippen till vår nya bo-plats i Helsingborg.

Det är verkligen inget dåligt bo vi flyttar till nu när vi hänger med World Trade Center ner i Oceanhamnen och in i den alldeles nybyggda fastigheten på 14 våningar med båtar och hav precis utanför fönstret.

Känslan när vi kliver in är magisk. Ljust, inbjudande och faciliteter i världsklass. Redan i lobbyn är det ett myller av människor, möten och affärsmöjligheter. Entreprenörer, scale-ups, etablerade företag blandas med inresande besökare. En mötesplats vi gillar direkt. Så här i början är det faktiskt lite svårt att slita blicken från havet och följa färjorna som lägger till och lämnar precis utanför fönstret.

Vi ser väldigt mycket fram emot att välkomna dig till vårt nya fina coworking kontor!

Hur du kommer hit? Fem minuters promenad från Helsingborgs Centralstation och Knutan, 30 minuter med bil från Ängelholm Airport och ungefär en timma med tåg från Kastrup i Köpenhamn. För dig med bil finns parkeringsgarage uppe vid Terminalgatan eller Järnvägsgatan.

Hör av dig till mig så tar vi en kaffe och spaning ut över sundet. Då får vi också tillfälle att dela tankar kring vad som händer på marknaden.

Ser fram emot att ses, varmt välkommen!

Jeanette Wahrenberg

E-post: jeanette.wahrenberg@invici.se
Tel: 070-7765091
Linkedin: Jeanette Wahrenberg

Meny