Meny

Förändringar och uppsägningar står organisationer ofta inför och då är det vanligt att arbetsgivaren erbjuder ett outplacement-program för att hjälpa individen till ett nytt jobb.

Att identifiera vart man vill och vad man vill är en del av programmet. En annan del är att söka jobb och vara framgångsrik i rekryteringsprocesser. Det är stor skillnad på hur arbetsmarknaden och rekryteringsprocesserna såg ut för några år sedan i jämförelse med idag.

PROGRAM FÖR OUTPLACEMENT

I programmet utgår vi ifrån en självinventering, ett arbete där vi synliggör bland annat drivkrafter, egenskaper, styrkor och utvecklingsområden. Därefter utformar vi tillsammans ansökningshandlingar, tränar på intervjusituationer och vi ger konkreta tips utifrån en jobbsökningssituation. Vi arbetar alltid efteSr individens behov och utmaningar.

Vår erfarenhet inom rekrytering och interim kommer till stor nytta i outplacement-programmen, vi kan på ett mycket konkret sätt bidra till nästa jobb. Klienten får dessutom tillgång till våra nätverk och råd kring var det är aktuellt att synas.

En konsult från Invici har utbildning enligt International Coach Federation (ICF) och har dessutom erfarenhet och kunskap inom ekonomiområdet.

FÖRDEL FÖR ARBETSGIVAREN

För dig som arbetsgivare är vinsterna med ett outplacement-program många. Bland annat skapar ni ambassadörer genom att visa att ni tar ansvar och är seriösa, något som är lika viktigt för den som går programmet som för dem som är kvar i verksamheten. För den som är kvar i verksamheten skapar detta även trygghet vilket i nästa led skapar engagemang.

MER INFORMATION OM PROGRAMMET FÖR OUTPLACEMENT

Är du intresserad och vill veta mer? Hör av dig till oss på Invici, fyll i formuläret nedan alternativt:

📞 08-410 388 60

📧 info@invici.se

Kontakt

Meny