Meny

Patrik Lilja söker ny rekryteringskonsult

PEOPLE, PASSION OCH PERFORMANCE

| Kategori: Rekrytering, Karriär, Konsult | Taggar: , ,

Invici växer och nu söker vi en ny kollega till kontoret i Malmö. Tjänsten är som rekryteringskonsult där du ansvarar för ett antal parallella rekryteringsprocesser och/eller konsulttjänster. Exakt hur fördelningen ser ut beror på vem du är. Du jobbar med alla steg i processen, från kundkontakt till att göra offert och avtal, skriva kravspecifikation, searcha kandidater, genomföra intervjuer och ta referenser.

Patrik, du är regionansvarig på Invici och har hand om den här rekryteringen. Vem är det du söker, vilken typ av person?

Jag tänker att du är en person som är nyfiken på människors kompetenser och personligheter. Du gillar att jobba tillsammans för att uppnå målen, viktigt att det kommer naturligt för dig att laget går före jaget. Framför allt så är du en person som vill bygga vidare gällande bolaget och varumärket och inte minst att vara delaktig i utbyggnaden av nätverket.

Hur är det rent generellt att jobba på Invici?

Gillar man människor och relationer så är det ett fantastiskt bolag. Det handlar om att bedöma personer och var de passar in och i kundmötena ge råd vad som skulle kunna fungera för dem.  Men också vilka personligheter som skulle trivas och fungera hos dem. De mjuka faktorerna blir ofta de avgörande – fakta och kompetens går att lära.

Och specifikt som rekryteringskonsult?

Vara intresserad av människor, det är det viktigaste, oavsett om man är kund eller kandidat så handlar det om ett genuint intresse. Jag brukar prata om de tre p:na – people, passion och performance – där alla är lika viktiga. Människan är central och superviktig för oss. Passion är avgörande i varje möte och något som både kandidater och kunder märker direkt om det saknas. Performance – det handlar om det du levererar i slutändan, både till kandidater och kunder.

Berätta lite om dig själv och hur du tror det är att jobba med dig?

Jag är en fantastisk människa – helt utan fel och brister:) Jag gillar att ha roligt på jobbet och har nära till skratt. Det betyder inte att jag inte är proffsig i det jag gör utan att man skall vara proffsig och seriös, och samtidigt trevligt. Jag har en stor drivkraft och gillar när det händer saker och att vi hela tiden flyttar våra positioner framåt. Jag är lite av en entreprenör och gillar att bygga verksamheter och business. Naturligtvis infinner sig en viss frustration om det inte går tillräckligt fort eller om det blir bakslag i affärerna.

Om jag är nyfiken på tjänsten, eller Invici, vad är mitt nästa steg?

Tjänsten i Malmö är nu tillsatt. Men är du nyfiken på Invici så hör du av dig till mig, telefon 070-981 00 48 eller mejl patrik.lilja@invici.se.

Meny