Meny

Pernilla Häglund, senior konsultchef på Invici - rekrytering och interim, kvalificerade ekonomer

Hon är tillbaka!

| Av: Malin Müllersdorf | Kategori: Nyheter, interim | Taggar:

Vi är otroligt glada att Pernilla Häglund har valt att komma tillbaka till Invici och i rollen som konsultchef på kontoret i Stockholm!

Vi får tillbaka en uppskattad person och kollega med lång erfarenhet av interim inom ekonomi. Efter några år utanför Invicis hjärta får vi en bonus när Pernilla nu kommer in med nya erfarenheter och spaningar. Invici är i rörelse framåt och Pernilla är viktig kugge i utvecklingen.

Pernilla är en professionell, långsiktig, lösningsorienterad och varm person. Intresset för människor känns tydligt i samtalet med Pernilla. Det är kortversionen, söker du den längre så föreslår vi att du säkrar upp att ni möts. Börja med att connecta på Linkedin och boka sedan ett möte så tar ni det därifrån och framåt.

  1. Klicka här för att kika på Pernillas profil på Linkedin och säkra sedan att ni connectar.
  2. Klicka här för att boka ett möte.

Föredrar du e-post eller telefon så är kontaktuppgifterna till Pernilla:

E-post: pernilla.haglund@invici.se
Tel: 072-373 49 52

Pernilla, vad är det som gör att du kommer tillbaka och vad ser du mest fram emot?

Invici är ett fint och varmt bolag som jag är glad att få möjligheten att återvända till. Mina värderingar kring affärsmässighet och långsiktiga relationer stämmer väl överens med arbetet på Invici, det är för mig grundläggande parametrar som måste matcha. Efter att jag slutade 2021 har jag öppnat några andra dörrar och hoppas att den kunskapen och erfarenheten kan bidra på Invicis resa framåt. 

Pernilla, du är varmt välkommen tillbaka till Invici – vi ser verkligen fram emot att ha med dig på resan!

Meny