Ring oss gärna: 08-410 388 60
Meny

Invicis ekonomichef, Carina, har haft kvalificerade ekonomijobb i varierande branscher under många år, både som anställd och konsult i eget företag.

Carina tycker det är en förmån att få verka i samma miljö som hon själv har sin profession i. Ett exempel är de konsultfrukostar som arrangeras med jämna mellanrum, där finns så enormt mycket erfarenhet och kunskap samlat i samma rum. Att få vara en och mitt i detta tycker Carina är energigivande.

Ett annat exempel är den konsultverksamhet som finns inom Invici. När det tillfälligt behövdes stöttning i ekonomiarbetet gick det snabbt från behov och beslut, till att jag fick träffa tillgängliga och kompetenta konsulter. Och att vi sedan var igång och fick avlastning.

Kring Carina är det full fart framåt och hon är oftast mitt i det. Och klarar att samtidigt stå utanför med helikopterperspektiv och se effektiviseringar, upphandla system osv. Det är det här Carina gillar med jobbet och samtidigt det som ökar antalet gråa hår.

Carina är en sann friskus-person med mängder av löp- och skidmil i kroppen. På senare år rymmer livet även golf, yoga och det söta barnbarnet.

Hör av dig till Carina om du vill veta hur det är att vara ekonomichef på Invici. Eller bara rent generellt att arbeta med ekonomi inom rekryterings- och interimsbranschen.

Meny