Ring oss gärna: 08-410 388 60
Meny

Vår affär bygger på relationer

Cecilia är senior konsultchef hos Invici och är både nyast och yngst på kontoret i Stockholm. Hon har arbetat i konsult- och rekryteringsbranschen sedan 2010 och har i rollen som konsultchef tillsatt kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Hon är utbildad beteendevetare och har tidigare även arbetat med redovisning på ett företag inom detaljhandeln.

Energi, nyfikenhet och glädje är tre egenskaper som är tydliga hos Cecilia. När du möter henne får du 100% uppmärksamhet och det känns att omtanken är genuin. Och det finns få personer som slår henne på fingrarna i att minnas namn och detaljer kring alla konsulter och kunder hon träffat genom karriären.

Varje dag träffar Cecilia flera konsulter och kandidater, både för aktuella uppdrag men även för att bygga och underhålla Invicis nätverk av kvalificerade ekonomer.

Med Cecilia pratar du med fördel om hur det är att vara konsult. Och hur man löser pusslet med jobb, relationer och tre härliga små barn.

Hör av dig till Cecilia om du är nyfiken på nätverket för kvalificerade ekonomer, oavsett om det gäller konsult eller rekrytering!

 

E-post: cecilia.straat@invici.se

Tel: 070-267 00 83

Meny