Meny

De senaste fem åren har David arbetat som CFO och ekonomichef. Dessförinnan under 15 år i olika ekonomitjänster som Business Controller, revisor och projektledare inom M&A och Corporate Finance. Davids gedigna erfarenhet från olika seniora ekonomitjänster bidrar till stor förståelse för behov och utmaningar från både kund och kandidat.

David började på Invici i början av 2022, och har erfarenhet av rekrytering av ekonomer från sina roller som CFO och ekonomichef.

Arbetsdagarna består främst av att möta både kunder och kandidater, både för pågående rekryteringsprocesser men även proaktivt. Utöver det så arbetar David såsom vi andra på Invici, dvs att han är ansvarig för hela rekryteringsprocessen – från A till Ö.

Med David pratar du med fördel om ekonomifunktionen i allmänhet, trender och utveckling och naturligtvis rekryteringar av kvalificerade ekonomer. Och sport! David följer många sporter men främst fotboll och ishockey. David är norrlänning i grunden och uppväxt i Piteå. Tycker du att det hörs på dialekten?

Hör av dig till David om du vill diskutera dina behov eller utmaningar. Eller om du är nyfiken på ny tjänst eller uppdrag!

E-post: david.andersson@invici.se

Tel: 072-853 09 96

Meny