Ring oss gärna: 08-410 388 60
Meny

Elisabeth är rekryteringskonsult och kundansvarig på Invici och är den på kontoret som har varit Invician kortast tid. Med hennes breda bakgrund från finans, it, rekrytering och interim samt HR kompletterar hon Invicis kompetenspalett på bästa sätt.

Positiv, nyfiken, lyhörd, engagerad, orädd och lösningsorienterad (samt en smula otålig) beskriver Elisabeth på ett bra sätt. Hon står också på en bred kunskapsbas vilket gör att många områden är utvecklande att diskutera med henne.

Elisabeth är en vi-person personifierad. Det gör att hon passar exemplariskt in på Invici där laget alltid går före jaget.

Efter någon månad på Invici blev reflektionen ”Det märks tydligt att det är fokus på långsiktighet och att det finns en enorm kompetens och generositet bland kollegorna. Och helt obegripligt hur många namn som snurrar när det är dags att lösa ett uppdrag, hur alla minns allt är en gåta.”

Till skillnad från övriga på Invici så har Elisabeth utöver sitt rekryteringsfokus ett specialuppdrag som är kopplat till våra kunder, både befintliga relationer men även nya.

Med Elisabeth får du ett stort utbyte om du vill diskutera matchning mellan kundbehov och kandidat, padel, tennis eller golf. Och en väldans massa annat!

Hör av dig till Elisabeth om du vill diskutera hur din organisation kan ha nytta av Invici.

E-post: elisabeth.khera@invici.se
Tel: 073-745 22 23

 

Meny