Meny

Jeanette jobbar som rekryteringskonsult och konsultchef i Syd med utgångspunkt från Helsingborg.

Med en civilekonomexamen började Jeanette sin bana inom revision- och konsultbranschen. Hon har sedan jobbat i drygt 10 år inom ekonomifunktioner i såväl större som mindre bolag i varierande branscher. Här finns även erfarenhet av såväl chefsroll som ledningsgruppsarbete och med sig i bagaget även en utbildning som diplomerad coach.

Under åren som konsultchef och rekryteringskonsult har hon jobbat med tillsättningar av kvalificerade ekonomer såväl i specialist- som chefsroller. Med sin samlade erfarenhet kan hon i sin rekryteringsroll fungera som en rådgivare till såväl kund som kandidat och konsult för att bidra till den bästa matchningen.

Hon ser rekryteringsprocessen som ett projekt med ett nära samarbete med såväl kund som kandidat längs hela processen för att nå det uppsatta målet.

Vill du ha hjälp att nå dina nya karriärsmål eller hjälp med resursförstärkning i din organisation så träffas Jeanette gärna för ett energigivande möte! Om tid ges så pratar hon gärna resor, sport och skidåkning också!

E-post: jeanette.wahrenberg@invici.se
Tel: 070-7765091

Meny