Meny

Vår erfarenhet gör skillnad

Magnus har arbetat som ekonomi- och redovisningschef inom telekom- och läkemedelsindustrin i mer är 15 år. Han har sedan 2007 arbetat som rekryteringskonsult och konsultchef med tillsättning av kvalificerade ekonomitjänster.

Den egna erfarenheten som ekonom i olika roller och bland annat som ekonomichef hjälper honom mycket i jobbet. Att verkligen förstå kunder och kandidater, både utmaningar och behov, är en framgångsfaktor. Att i dialoger kunna fördjupa frågorna och även kritiskt ifrågasätta gör att Magnus får stort förtroende.

Det är få som har så många, snabba och underfundiga repliker som Magnus, det märks tydligt om han inte är på kontoret. Och minnet! Vem mer minns exakt hur stor både den första och andra lönen var? Och vem som spelade huvudrollen och även signaturmelodin i TV-serien som gick för 30 år sedan? Eller vem som vann slaget någonstans i världen och vilket årtal det ägde rum…

Med Magnus pratar du med fördel om rekryteringar av seniora och kvalificerade ekonomer. Och TV-serier, film, historia, innebandy, Brynäs och ”Glada Hudik” förstås.

Hör av dig till Magnus om du vill veta mer om hur Invici jobbar med rekrytering av seniora och kvalificerade ekonomer.

E-post: magnus.nilsson@invici.se

Tel: 073-384 20 22

 

Meny