Meny

Kandidatupplevelse i fokus

Sara är en viktig resurs på Invici, kanske till och med självaste hjärtat i verksamheten. Hon är Talent Agent Manger vilket kortfattat innebär att säkerställa att vi ger en fantastisk kandidatupplevelse.

Hennes tre starkaste områden och det hon tycker är både kul och spännande är förbättring, problemlösning och search. Alltid med konsult och kandidat i fokus, det som är hjärtat i Invici.

Från tidigare roller har Sara med sig erfarenheter från service, rekrytering och employer  branding.

En typisk dag innebär en mix av search och arbete med att skapa och förbättra arbetsprocesser. Det blir även en del möten med både interna och externa parter som kan hjälpa oss att ta oss framåt i den alltid pågående utvecklingen.

Med Sara pratar du med fördel om sätt att nå ut till kandidater och konsulter på ett framgångsrikt sätt, om det så är meddelanden, annonser eller kampanjer. Personlig utveckling är också ett stort intresse.

Hör av dig till Sara om du har några idéer om hur vi når ut till talanger inom ekonomi.

Du som är konsult eller kandidat är väldigt välkommen att höra av dig med tankar eller förslag på hur vi förbättrar vår service till dig. Eller om du är nyfiken på nytt jobb eller uppdrag!

E-post: sara.rosencrantz@invici.se
Tel: 073-708 20 54

Meny